yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

‘RAMAZAN BAKKALLARIMIZA DA GELSİN’

‘RAMAZAN BAKKALLARIMIZA DA GELSİN’
29.03.2022 17:56
0
A+
A-

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, Ramazan ayı için Yalova Belediyesi’ne bir çağrıda bulundu. Yardımlaşmanın ve paylaşmanın üst sıralara çıktığı Ramazan ayında erzak kolilerinin bakkallardan alınması gerektiğini ifade eden Çandır, Yalova’da 200’e yakın bakkalın bulunduğunu da hatırlattı.

‘BU YIL BAKKALLARDAN ALIN’..

Yalova Belediyesi’ne Ramazan ayı için bir çözüm önerisinde bulunan Çandır, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif geldi, çattı. Şimdiden tüm Yalovalı hemşerilerimize hayırlı, bereketli ve huzurlu bir Ramazan ayı niyaz ediyorum. Ramazan, sancılı geliyor. Ekonomik anlamda en sıkıntılı dönemlerden birinde, Ramazan ayını karşılıyoruz. İftarlar, sahurlar, ekonomik krizin, darboğazın içerisindeki vatandaşlarımıza bir bereket vesilesi olmuştur her zaman. Yardımlaşmanın, infak anlayışının zirveye çıktığı bu dönemde ekonomik durumu müsait vatandaşlarımızın, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı düşünerek erzak yardımları ile kapıların çalındığı bir aydır Ramazan. Ancak, yıllardır büyük marketlerden 3 harfli zincir mağazalardan alınan Ramazan kolilerimizi, bu ay sadece bakkallarımızdan almak gerekiyor. Madem yardımlaşma ayındayız, iki gönlü de mutlu edelim. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, geçen sene başlattığı bir kampanya dikkatimizi çekti. Sadece bakkallarımızda geçerli olacak alışveriş kartları ile hem ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hem de mahalle bakkallarımızın yüzü gülüyor. Yalova Belediyesi’nden de benzer bir çalışma bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

‘200 BAKKALA UMUT IŞIĞI OLUN’..

Yalova Bakkallar ve Büfeciler Odası’na bağlı faaliyet gösteren yaklaşık 200 bakkalın olduğunu hatırlatan Çandır, “Bu esnaflarımız, adeta 3 harfli zincir marketlerin kıskacında ayakta durmaya çalışıyor. Bu Ramazan, Yalova’mızda faaliyet gösteren 200 bakkalımız için de bir umut ışığı olabilir. Daha önce başlattığımız, ‘Cumartesi Günleri Bakkalımdan Alışveriş Yapıyorum’ kampanyasına ilave olarak; Ramazan ayında da erzak kolilerimizi, bakkallarımızdan alıyoruz. Ramazan, bakkallarımıza da gelsin” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.