yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
17°C
Yalova
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

‘PROJELER ALTINOVA’YA DEĞER KATACAK’

‘PROJELER ALTINOVA’YA DEĞER KATACAK’
22.11.2023 17:57
0
A+
A-

 

  • Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, ilçede 3 projenin daha hayata geçirileceğini duyurdu. Başkan Dr. Oral, projelerin ilçeye ve Yalova’ya değer katacağını söyledi..

..”Hersek bölgemizde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızla birlikte bir rekreasyon ve gezinti alanı oluşturacağız. Bu alanla ilgili avam projeler de tamam. Burada getiren Altınova Belediye ilçemize ve hatta ilimize değer katacak millet bahçesi tarzında bir alan oluşturmak istiyoruz.”

..”Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızla da Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hayata geçirmek istiyoruz. İki aşamalı bir proje olacak. Birisi günü birlik diğeri ise yatılı olmak üzere 2 parçadan oluşacak. Bu projemizi de çok önemsiyoruz. Bu projemizi de bakanlıkla yürüyor. Önümüzdeki süreçte bu proje de hayata geçecek.”

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Belediye tarafından hayata geçirilen hizmetler, yatırımlar ve projelerle her geçen gün yıldızı daha da parlayan bir yerleşim alanına dönüşmeyi sürdürüyor. Hayata geçecek 3 dev projeyinin çalışmaların devam ettiğini söyleyen Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, projelerin ilçeye ve Yalova’ya değer katacağını dile getirdi.

‘GENÇLER KAYNAŞACAK’..

Gençlik Kampı Projesi ile doğu ve güneydoğu illerindeki gençler ve kardeş şehirlerdeki gençler, Yalovalı ve Altınovalı gençlerle bir araya gelerek kaynaşma imkanı bulacaklar. Projeyi çok önemsediğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, “Hersek bölgemizde Spor Bakanlığımızla bir gençlik kampı yapmayı planlıyoruz. Bu projeyi çok önemsiyorum. Biz burada hem Altınova ve Yalovalı gençlerimizi doğu ve Güneydoğu’daki gençlerimizle buluşturmak istiyoruz. Aynı zamanda da kardeş ülkelerdeki gençlerle buluşturmak istiyoruz. Bu projeyi hızlandırmak istiyoruz” dedi.

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ KURULACAK..

Altınova’da büyük bir öneme haiz olan bir diğer projenin ise, Engelsiz Yaşam Merkezi olduğunu dile getiren Oral, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımızla da Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hayata geçirmek istiyoruz. İki aşamalı bir proje olacak. Birisi günü birlik diğeri ise yatılı olmak üzere 2 parçadan oluşacak. Bu projemizi de çok önemsiyoruz. Bu projemizi de bakanlıkla yürüyor. Önümüzdeki süreçte bu proje de hayata geçecek” dedi.

‘MİLLET BAHÇESİ, ALTINOVA’YA ÇOK YAKIŞACAK’..

Altınova’ya rekreasyon ve gezinti alanının çok yakışacağını söyleyen Başkan Oral, “Hayata geçirilecek bir diğer proje ise gezinti alanları ve rekreasyon alanları ile bir millet bahçesi olacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile birlikte biraz gecikmeye uğradı. Yine Hersek bölgemizde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızla birlikte bir rekreasyon ve gezinti alanı oluşturacağız. Bu alanla ilgili avam projeler de tamam. Burada getiren Altınova Belediye ilçemize ve hatta ilimize değer katacak millet bahçesi tarzında bir alan oluşturmak istiyoruz. Bu yıl içerisinde 1. kısmını bitirecektik ancak Kahramanmaraş depremi nedeni ile her iki projemiz de gecikmeli de olsa projelerimize başlayacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.