yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

PROFESYONEL LİGLERDE STATÜ HAZIR

PROFESYONEL LİGLERDE STATÜ HAZIR
24.07.2023 16:31
0
A+
A-

SIRADA BAL VAR!

  • Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen lig organizasyonlarında profesyonel lig statüleri ve programları hemen hemen belli oldu.

Temsilcilerimiz Vetraco Altınova Belediyespor ve Yalova Yeşilovaspor’un da yer aldığı Bölgesel Amatör Ligi’yle ilgili statü ve yeni sezon programının önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

 

Onur ERDİK

2023-2024 futbol sezonu profesyonel liglerinde programlar ve statüleri netleşti. Ancak Bölgesel Amatör Ligi’yle ilgili henüz açıklanan resmi bir karar yok. Trendyol Süper Lig ve Tendyol 1. Ligi’nin yanı sıra 2. Lig ve 3. Lig’de de statüler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulunun yaptığı toplantıların ardından profesyonel liglerle ilgili resmi statü açıklanırken; gözler şimdi Bölgesel Amatör Ligi’ne çevrildi.

Henüz resmi bir açıklama gelmedi..

Profesyonel liglerdeki statü sonrasında Bölgesel Amatör Ligi’nin yeni sezon statüsü ve maratonun ne zaman başlayacağıyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak Eylül sonu ya da Ekim başı start alması planlanan Bölgesel Amatör Lig 2023-2024 sezonuyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’nun önümüzdeki günlerde açıklama yapacağı öğrenildi.

Altınova 11.kez..

Yeni sezonda Yalova’yı Bölgesel Amatör Ligi’nde temsil edecek takımlarımızdan Vetraco Altınova Belediyespor, bu organizasyonun en tecrübeli ekiplerinden. Yeni sezonla birlikte 14.’sü düzenlenecek BAL’a 11.kez katılacak sarı-yeşilliler, pandemi döneminde hakkı olmasına rağmen bu organizasyonda yer almamıştı. Ligin demirbaş takımları arasında gösterilen sarı-yeşilliler, geçen sezon yüksek bütçeli takımlar olan İnegöl Kafkas Gençlik ve Gebzespor ile şampiyonluk için son haftalara kadar yarışmış ancak sezonu üçüncü sırada bitirmişti.

Yeşilova ilki yaşayacak..

Yalova’nın BAL’daki bir diğer temsilcisi Yeşilovaspor ise bir ilki yaşayacak. 2022-2023 sezonunu namağlup Süper Amatör Küme şampiyonu olarak bitiren mavi-yeşilliler, baraj maçını da kazanarak bu şampiyonluğunu taçlandırdı ve tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele etme hakkı yakaladı. Vetraco Altınova Belediyespor ile birlikte ilimizin BAL’daki temsilcisi olacak Yeşilovaspor, 2023-2024 sezonunda da şampiyonluk ipini göğüsleyip 3. Lig’e adını yazdırmayı hedefliyor.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.