yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3440
EURO
34,9078
ALTIN
2.375,60
BIST
10.220,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

POTANIN KRALI ALTINOVA

POTANIN KRALI ALTINOVA
09.01.2023 17:39
0
A+
A-

 

 

  • 2022-2023 sezonu Büyük Erkekler Basketbol Mahalli Ligi’ni Altınova Belediyespor şampiyon olarak tamamladı..

 

Haber / Esin KAYA

Yalova Basketbol İl Temsilciği tarafından düzenlenen ve 10 hafta süren lig büyük heyecana sahne oldu. 90. Yıl Spor Salonu ve Merkez Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaların ardından 10 maçta 9 galibiyet alan Altınova Belediyespor 19 puan ve averajla bu sezonun şampiyonu oldu. Aynı puana sahip Uzmanlar Koleji Yeşil Mavi Yalovaspor ikinci, 15 puanlı Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği üçüncü oldu.

Kupalar sahiplerini buldu..

Son hafta maçlarının ardından 90. Yıl Spor Salonu’nda yapılan kupa töreninde 2022-2023 sezonunu üçüncü sırada noktalayan Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne kupa ve madalyalarını Basketbol İl Temsilcisi Hakan Ak takdim etti. Spor Hizmetleri Şube Müdürü Murat Altuntaş ligi ikinci sırada tamamlayan Uzmanlar Koleji Yeşil Mavi Yalovaspor kupa ve madalyalarını verdi. Başkan Oral verdi. Nefes kesen sezonun ardından şampiyonluğa ulaşan Altınova Belediyespor ise kupa ve madalyalarını Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kulüp Başkanı Sedat Ok ve yönetici Mustafa Yurt’un elinden aldılar. Sarı Yeşilli eki elde ettiği şampiyonluğun ardından Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’ne katılma hakkını elde etti.

‘Lige renk katan tüm takımları tebrik ederim’

Yalova Basketbol İl Temsilcisi Hakan Ak,”10 hafta süren Büyük Erkekler Basketbol Mahalli Ligi’ni oynanan müsabakaların ardından kupa ve madalya töreni ile tamamladık. Organizasyonda Altınova Belediyespor şampiyon olurken, Uzmanlar Koleji Yeşil Mavi Yalovaspor ikinci ve Yalova Üniversitesi üçüncü oldu. Dereceye giren takımlarımız ile ligde mücadele edip renk katan takımlarımıza  teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.