yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

Potada zirve savaşı

Potada zirve savaşı
16.02.2023 16:35
0
A+
A-

Semt77 Acarspor Basketbol’un da yer aldığı Türkiye Basketbol 2. Lig C Grubu’nda zirve savaşı hız kazandı.

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Basketbol 2. Ligi C Grubu’nda 12. haftanın ardından 23 puanlı Çayırova Belediyesi liderliğini korudu. Kocaeli ekibi adım adım şampiyonluğa koşarken gözünü şimdiden finallere çevirdi. Çayırova’yı 20 puana sahip Nazilli Belediyespor ve Üsküdar Belediyesi yakından takip ediyor. Bu üç takımın ardından play-off potasında 19’ar puanı bulunan Pizza Bulls CO Basket, Doğa Koleji Gaziantep Gençlik ve Semt77 Acarspor takımları yer alıyor. C Grubu’nun son 4 sırasında ise 18 puan toplayan Çözüm Ankara Koleji, 16 puanlı Teşvikiye ve 13’er puanlı Geçitspor ile Büyük Anadoluspor bulunuyor.

 

Çekişmeli maçlar vardı..

12.haftanın açılış maçında Çözüm Ankara Koleji ile Geçitspor kozlarını paylaştı. Ev sahibi ekip parkeden 86-69 galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürdü. Pizza Bulls CO Basket, İstanbul’da konuk ettiği Büyük Anadoluspor engelini 77-50’lik skorla aştı. Temsilcimiz Semt77 Acarspor 90. Yıl Spor Salonunda karşılaştığı Teşvikiye takımını 95-74 devirdi. Bu haftanın en kritik maçında Üsküdar Belediyesi ile Doğa Koleji Gaziantep Gençlik kozlarını paylaştı. Mücadeleyi İstanbul ekibi 96-92 kazandı. Lider Çayırova Belediyesi en yakın takipçisi Nazilli Belediyespor’u ağırlarken rakibini 79-68 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Ligin 13. Haftasında oynanacak maçlar Türkiye Basketbol Federasyonu’nun açıklayacağı tarihe göre oynanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.