yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
19°C
Yalova
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

POTADA RAKİP FENERBAHÇE KOLEJİ

POTADA RAKİP FENERBAHÇE KOLEJİ
20.01.2023 12:03
0
A+
A-

 

SİZ İŞİNİZİ BİLİRSİNİZ BEYLER!

  • Semt77 Yalovaspor Basketbol, ligin 16.haftasında yarın seyircisi önünde Fenerbahçe Koleji DS Energy ile karşı karşıya gelecek.

 

Onur RDİK

Türkiye Basketbol Ligi’nde play-off mücadelesi veren Semt77 Yalovaspor, 16.hafta müsabakaları çerçevesinde yarın saha ve seyircisi önünde İstanbul ekibi Fenerbahçe Koleji DS Energy ile kozlarını paylaşacak. Üst üste galibiyetlerle moral kazanan ve devre arasına da play-off potası içerisinde giren yeşil-kırmızılı takımımız, seriye bir yenisini daha eklemek istiyor.

İstanbul’da kazanmıştık..

Semt77 Yalovaspor Basketbol ile Fenerbahçe Koleji DS Energy arasında yarın Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 17.30’da başlayacak. Bu karşılaşma öncesinde yeşil-kırmızılı takımımız, 24 puanla Türkiye Basketbol Ligi’nde 7.sırada yer alıyor. İstanbul ekibi Fenerbahçe Koleji DS Energy ise 21 puan ve averajla 12.sırada temsilcimiz karşısına çıkıyor. Sezonun ilk yarısında sarı-lacivertli ekibe konuk olan ve 2022-2023 sezonunun da ilk maçına çıkan Semt77 Yalovaspor, rakibini 65-50’lik skorla mağlup etmişti.

Yeni yılda henüz galibiyetleri yok..

Öte yandan yeşil-kırmızılı takımımızın yarın misafir edeceği İstanbul temsilcisi, 2023 yılında henüz kazanamadı. En son 30 Aralık 2022 tarihinde sahasında Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı 65-62’lik skorla yenen sarı-lacivertliler, yeni yılda oynadığı iki müsabakada ise parkeden mağlubiyetle ayrıldı. İki mücadelede de Ankara deplasmanına çıkan Fenerbahçe Koleji DS Energy, Ankaragücü Mamak Belediyesi’ne 84-70 ve Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler takımına da 105-85 boyun eğdi.

Temsilcimiz 3 maçtır kaybetmiyor..

Yeşil-kırmızılı takımımız Semt77 Yalovaspor ise ligde oynadığı son 3 maçında da kaybetmedi. Akran Gemlik Basketbol’u 85-65 ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’u 75-73’lük skorla deviren ekibimiz, son olarak evinde kıran kırana geçen maçta Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı 84-79 mağlup etmesini bildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.