yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

POTADA PUANLAR EŞİTLENDİ

POTADA PUANLAR EŞİTLENDİ
27.03.2024 14:01
0
A+
A-

İKİLİ AVERAJ ÜSTÜNLÜĞÜ BİZDE!

  • Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde heyecan dolu maratonun 30.haftası, birbirinden çekişmeli oynanan karşılaşmalarla sona erdi.

Semt77 Yalovaspor, Mersin deplasmanında kaybederek en yakın rakibi Sigortam.net’le puanlar eşitlendi. Yeşil-kırmızılı takımımız, İstanbul temsilcisine karşı ikili averaj üstünlüğünü elinde bulundurarak zirvedeki yerini korudu.

 

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nde 30.hafta geride kaldı. Şampiyonluk yarışının yanı sıra play-off ve küme düşme potasında takımlar arasındaki mücadele tam gaz devam ederken, zirve ortaklarından Sigortam.net, temsilcimiz Semt77 Yalovaspor’u yakaladı.

12 Dev Adam Mersin’de mağlup..

Ligde şampiyonluğun en güçlü adayı konumundaki Semt77 Yalovaspor, 30.hafta müsabakaları kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne konuk oldu. Yeşil-kırmızılı takımımız, rakibine 77-66’lık skorla mağlup olarak bu sezonki 5.yenilgisini aldı. Bu sonuçla takipçisi Sigortam.net ile puanları eşitlenen temsilcimiz, 55 puan ve averajla liderlik koltuğunda haftayı bitirdi. 53 puandaki Mersin ekibi ise üçüncü sıradaki yerini korudu.

Sigortam.net hata yapmadı..

Şampiyonluk yarışında temsilcimizin kaybetmesiyle umutlanan Sigortam.net 30.haftada hata yapmadı. İstanbul ekibi, son haftaların formda takımlarından MKE Ankaragücü Basketbol’u evinde 85-80 devirerek Semt77 Yalovaspor’la galibiyetleri eşitlemiş oldu. Bu sonuçla Sigortam.net, 55 puan ve averajla ikinci sırada haftayı bitirip takibini de sürdürdü. Başkent ekibi ise 42 puan ve averajla 13.sırada yer aldı.

Kağıt ve Haremspor düşme hattında..

TBL’de 30.haftanın ardından küme düşme potasını Kocaeli Büyükehir Belediyesi Kağıtspor ile Pizza Lazza Haremspor oluşturdu. Komşu Kocaeli, Fenerbahçe Koleji Novotel’e deplasmanda 86-71 boyun eğerek, 41 puan ve averajla düşme hattı olan 17.sırada haftayı tamamladı. Play-off için büyük avantaj yakalayan sarı-lacivertliler ise 44 puan ve averajla 9.basamakta haftayı bitirdi Son sıradaki Pizza Lazza Haremspor, deplasmanda Çayırova Belediyesi’ne 78-77 yenilmekten kurtulamadı.

Gaziantep rahat kazandı..

Şampiyonluk şansı kalmasa da play-off’tan tekrar Süper Lig’i hedefleyen Gaziantep Basketbol, 30.haftada deplasmanda Konyaspor’u zorlanmadan 104-84’lük skorla geçti. Haftanın diğer mücadelelerinde; Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Kapaklıspor karşısında 95-86 galip geldi. Alagöz Holding Iğdır Basketbol, seyircisi önünde Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler’e 75-63 boyun eğdi. Esenler Erokspor da İstanbul’da ağırladığı Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı 108-79 mağlup ederek kazananlar kervanına katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.