yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2982
EURO
34,8261
ALTIN
2.409,21
BIST
10.219,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
21°C
Yalova
21°C
Açık
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

POLİSTEN UYUŞTURUCU OPERASYONU

POLİSTEN UYUŞTURUCU OPERASYONU
14.01.2024 16:19
0
A+
A-
  • Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde nakli, sevkiyatı ve ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik bir operasyon düzenledi. Operasyonda, 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametinde çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirilirken mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 1’i tutuklandı..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından il geneli ve geçiş güzergahlarında uyuşturucu madde nakli, sevkiyatı ve ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürdürüldü. İl genelinde üst torbacı ya da torbacı olarak tabir edilen ve sokak düzeyinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ya da yaptırdıkları tespit edilen M.K., F.E., E.K. ve Y.Z.Z. isimli şüpheli şahısların ikamet adresine yönelik operasyon düzenlendi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından yürütülen ve Narkotik Maddeler Arama Köpeği Gölge’nin de eşlik ettiği ikamet aramasında; 2 parça halinde 47.54 gram sentetik kannabinoid maddesi, 3 parça halinde 14.85 gram sentetik esrar maddesi, 1 parça halinde 1.84 gram metamfetamin maddesi,10 adet captagon hap, 4 adet sentetik ecza hap, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Y.Z.Z. hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan, M.K., F.E. ve E.K. hakkında kullanmak için uyuşturucu madde satın almak suçundan işlem gerçekleştirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yürütülen soruşturma kapsamında Y.Z.Z. isimli şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik başta uyuşturucu madde suçları olmak üzere suç ve suçlulara yönelik çalışmalarının aralıksız ve kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.