yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

PERİLER ZORLADI AMA YIKAMADI

PERİLER ZORLADI AMA YIKAMADI
08.01.2023 15:38
0
A+
A-

 

ELAZIĞ’A GÜCÜMÜZ YETMEDİ!

  • HDI Sigorta Yalova VİP, ligin 17.hafta mücadelesinde Elazığ İl Özel İdare deplasmanına çıktı. Turuncu-sarılı takımımız, rakibine 12 sayı farkla 81-69 mağlup olarak iki maçlık galibiyet serisi son buldu.

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde ilimizi temsil eden HDI Sigorta Yalova VİP, 17.hafta müsabakaları kapsamında Elazığ İl Özel İdare deplasmanında galibiyeti adeta avuçlarının arasından kaçırdı. Turuncu-sarılı takımımızda Amber Smith’in 23 ve Başak Albunbey’in 20 sayısı yenilgiyi önlemeye yetmezken; iki haftalık galibiyet serisi Elazığ’da sona eren VİP, Yalova’ya moralsiz döndü.

İlk yarıda çok iyiydik..

Elazığ İl Özel İdare ile HDI Sigorta Yalova VİP, Elazığ İl Özel İdare Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Mücadelede Eyyüp Ayhan, Hikmet Fen ve Yunus Öztürk hakem üçlüsü görev yaptı. Maça çok iyi başlayan turuncu-sarılı takımımız, rakibine göre hücumda daha etkili olan taraftı. Müsabakanın ilk çeyreğini HDI Sigorta Yalova VİP, 22-17’lik skorla önde geçti. İkinci periyotta da iyi oyununu sürdüren turuncu-sarılı takımımız, 19-13’lük skor avantajını elinde tutarak devre arasına 11 sayı farkla 41-30 önde girdi.

Son çeyrekte her şey tersine döndü..

İlk yarıda müthiş oyun ortaya koyarak rakibine üstünlüğünü kabul ettiren HDI Sigorta Yalova VİP, ikinci devreden itibaren düşüşe geçti. Üçüncü periyotta hücumda daha iyi görüntü çizen Elazığ İl Özel İdaresi’ne karşı çeyreği 23-16 geride kapamasına rağmen turuncu-sarılı takımımız, final periyoduna 57-53 üstün giriş yaptı. Maçın son 10 dakikasında her şey tersine döndü. İlk üç periyotta önde olan turuncu-sarılı takımımız, zorlu müsabakayı tek çeyrekte kaybetti. Final periyodunu 28-12 alan Elazığ İl Özel İdare, karşılaşmadan 12 sayı farkla 81-69 galip ayrıldı.

Smith ve Başak ikilisinden 43 sayılık performans..

Bu sonuçla iki haftalık galibiyet serisi Elazığ’da son bulan HDI Sigorta Yalova VİP, 22 puan ve averajla haftayı 13.sırada tamamladı. Elazığ İl Özel İdare ise 12.galibiyetini alıp 29 puana yükseldi. Turuncu-sarılı takımımız, ligin 18.haftasında evinde Tourism X Boğaziçi Basketbol’u ağırlayacak. Elazığ temsilcisi de Kırklareli Basketbol deplasmanına çıkacak. Öte yandan ekibimizde Amber Smith, 23 sayıyla takımımızın en skorer oyuncusu oldu. Başak Altunbey de 20 sayıyla skora katkı yaptı. Smith ve Başak ikilisi 43 sayı kaydetmesine rağmen yenilgiyi önleyemedi. Ev sahibinde İlknur Yıldızhan Çetin 27, Hilal Bayraktar 22 ve Şenay Şale Sarısoy da 12 sayıyla maça nokta koydu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.