yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3653
EURO
34,7971
ALTIN
2.394,12
BIST
10.270,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

PERİLER, MERSİN’DEN ÇIKAMADI

PERİLER, MERSİN’DEN ÇIKAMADI
21.11.2023 15:15
0
A+
A-

NELER OLUYOR BİZE?

HDI Sigorta Yalova VİP, ligin 10.hafta mücadelesinde Mersin deplasmanında istediği sonucu elde edemedi.

  • Turuncu-sarılı takımımız, ÇBK Gelişim’e 15 sayı farkla 91-76 boyun eğerek üst üste 6.yenilgisini aldı ve düşüşünü sürdürdü.

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ne flaş başlangıç yaptıktan sonra galibiyeti unutan HDI Sigorta Yalova VİP, 10.haftada Mersin’de ÇBK Gelişim ile karşı karşıya geldi. Ömer Petorak’ın öğrencileri, son haftaların yükselen takımı Mersin ekibine de 91-76’lık skorla boyun eğdi. Kötü gidişatına dur diyemeyen temsilcimizin küme düşme potasıyla arasındaki galibiyet farkı da 1’e düştü.

Üst üste 6.kez sahadan mağlubiyetle ayrıldık..

Mersin Servet Tazegül Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye ev sahibi ÇBK Gelişim çok iyi başladı. Hücumdaki performansıyla dikkat çeken Mersin temsilcisi, ilk çeyreği 27-19 önde kapattı İkinci periyotta toparlanma gösteren HDI Sigorta Yalova VİP, rakibini yakalamaya çalışsa da karşılıklı sayılarla geçilen bu çeyreğin ardından 26-24’lük avantaj sağlayan ÇBK Gelişim, devre arasına da 13 sayı farkla 53-40 önde gitmiş oldu. Müsabakanın üçüncü çeyreğinde reaksiyon ile rakibine göre daha etkili olan turuncu-sarılı takımımız, 20-16’lık skor elde etti ve final periyoduna 69-60 ÇBK Gelişim üstünlüğüyle girildi. Ancak maçın son 10 dakikasında 22-16 önde olan ev sahibi takım, maçtan da 15 sayı farkla 91-76 galip ayrıldı. Bu sonuçla üst üste 6.yenilgisini alan temsilcimiz, 13 puan ve averajla 13.sıraya geriledi. ÇBK Gelişim ise 13 puan ve averajla 11.sıraya yükseldi.

Üç oyuncumuz çift haneleri gördü..

HDI Sigorta Yalova VİP’te üç oyuncu çift haneleri gördü. TKBL’nin en skorer yabancılarının başında gelen Kamaria McDaniel, 36 sayıyla karşılaşmanın en skoreri oldu. Nazlı Güler 14 ve Fatma Nur Şimşek de 12 sayıyla oynamasına rağmen yenilgiyi önleyemedi. Mersin ÇBK Gelişim’de Danielle Adams 29 sayı ve 10 ribauntla double-double yaptı. Mariya Melek Taşer 21 ve İdal Yavuz, 12 sayılık performansla galibiyette önemli rol üstlendi. Turuncu-sarılı takımımız Yalova VİP, ligin 11.haftasında evinde Tourism X Boğaziçi Basketbol’u ağırlayacak. ÇBK Gelişim ise Danilo’s Pizza Bursa Antspor deplasmanına çıkacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.