yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
18°C

PERİLER DOLUDİZGİN!

PERİLER DOLUDİZGİN!
21.02.2022 12:17
0
A+
A-

 

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde fırtına gibi esen ve tarihinin en başarılı sezonlarından birini yaşayan HDI Sigorta Yalova VİP, müthiş performansına yeni bir galibiyet daha ekledi. Furkan Sağlık yönetimindeki temsilcimiz, 21.haftası geride kalan ligde İzmir deplasmanına çıktı. Zorlu geçen maçta Karşıyaka Çarşı Koleji’ni 74-72’lik skorla devirmesini bilen VİP, son 8 maçta 7.galibiyetini alarak diye dikkatleri üzerine çekti. Bu sonuçla HDI Sigorta Yalova VİP, 35 puanla rahat bir şekilde 6.sırada bulunuyor. 27 puandaki İzmir ekibi de averajla 13.sırada yer alıp play-off işini zora soktu.

 

Emlak Konut kazanmaya devam ediyor..

Ligde şampiyonluğun en güçlü adayı olan ve büyük bir avantajı da elinde tutan Emlak Konut, Urla Belediyesi’ni deplasmanda 89-68 gibi farklı skorla geçti. Bu sonuçla İstanbul ekibi, 21’de 21 yaparak namağlup bir şekilde liderliğini sürdürdü. 27 puandaki Urla da averajla 14.sırada haftaya nokta koydu.

 

Botaş, İstanbul’da galip..

Ligin güçlü takımı Botaş Gelişim, İstanbul deplasmanında Fenerbahçe Gelişim ile karşı karşıya geldi. Ankara temsilcisi, rakibini 56-49’luk skorla yendi. Bu sonuçla Botaş Gelişim, 40 puanla ikinci sırada yer alıp zirve takibini sürdürdü. 30 puandaki Fenerbahçe Gelişim de averajla 8.basamakta 21.haftayı tamamladı.

 

Mersin güle oynaya..

Play-off’u büyük ölçüde garantileyen takımlardan olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, sahasında Çeşme Basketbol’u zorlanmadan 93-48’lik farklı skorla mağlup etti. Bu galibiyetle Akdeniz ekibi, 38 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu. 29 puandaki Çeşme de 10.sırada kendisine yer buldu ve play-off yolunda yara aldı. Haftanın diğer müsabakalarında; Uludağ Basket, deplasmanda Bodrum Karya’yı 72-64 devirdi. Turgutlu Belediyespor, seyircisi önünde Samsun Basketbol İhtisas’ı 98-41 yendi. Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor da yine sahasında Antalya Güneşi karşısında 101-50’lik galibiyetle haftayı tamamladı. Tarsus Belediyesi, Karadeniz’de Rize Belediyesi’ne 79-69 boyun eğdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.