yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3027
EURO
34,7805
ALTIN
2.389,43
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
18°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

PERİLER AVANTAJI KORUYAMADI

PERİLER AVANTAJI KORUYAMADI
20.02.2024 13:20
0
A+
A-
  • HDI Sigorta Yalova VİP, ligin 25.hafta mücadelesinde evinde Mersin ÇBK Gelişim ile karşı karşıya geldi.

Turuncu-sarılı takımımız, ilk üç periyotta önde olduğu müsabakada avantajı koruyamadı ve rakibine 81-78 yenilerek play-off yarışında önemli bir kayıp yaşadı.

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde play-off hattındaki temsilcimiz HDI Sigorta Yalova VİP, 25.hafta maçları çerçevesinde seyircisi önünde ÇBK Gelişim ile kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen maçta Ömer Petorak yönetimindeki ekibimiz, rakibine 81-78’lik skorla boyun eğerek bu sezonki 13.mağlubiyetini aldı.

İlk yarıyı önde kapattık..

Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. Turuncu-sarılı ekibimiz, ilk çeyreği 21-19’luk skorla önde kapattı. İkinci periyotta da taraflar, yüksek yüzdeyle oynarken bu çeyreği 25-24 alan HDI Sigorta Yalova VİP, devre arasına 3 sayılık avantajla 46-43 üstün girdi.

Son çeyrekte yıkıldık..

Nefes kesen mücadelenin üçüncü 10 dakikasında hücum anlamında daha etkili olan Yalova VİP, 22-19’luk skor bulunca final periyoduna 68-62’lik avantajla gitti. Ancak bu avantajını son çeyrekte koruyamayan temsilcimiz, rakibinin reaksiyon göstermesiyle periyodu 19-10, maçı da 81-78 mağlup kapattı. Bu sonuçla ligdeki 13.mağlubiyetini alan temsilcimiz, play-off hattında yara almasına rağmen potada kendisine yer buldu. ÇBK Gelişim ise play-off yarışına ortak oldu.

McDaniel’in 42 sayısı yetmedi..

Yalova VİP’te Kamaria McDaniel, 42 sayıyla oynamasına rağmen yenilgiyi önleyemedi. Bu oyuncunun dışında temsilcimizde çift haneleri sadece 12 sayıyla Fatma Nur Şimşek gördü. ÇBK Gelişim’de de Danielle Adams, 42 sayı ve 15 ribauntla double-double yaparak galibiyette önemli rol oynadı. Selin Tekin de 18 sayıyla çift haneleri gördü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.