yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

ÖZGÜR ÖZEL’DEN YALOVA’YA SELAM

ÖZGÜR ÖZEL’DEN YALOVA’YA SELAM
16.11.2023 14:58
0
A+
A-
  • Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı İsmail Erdem Doğancı, partisinin Ankara’da düzenlenen il başkanları toplantısına katıldı ve Genel Başkan Özgür Özel’le görüştü.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yaşanan kurultay süreci sonrasında ilk il başkanları toplantısı yapıldı. Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı da Ankara’da düzenlenen CHP İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. 81 il başkanıyla düzenlenen toplantıda Yalova hakkında bilgiler veren Doğancı, sonrasında Genel Başkan Özgür Özel ile de bir araya geldi. Doğancı, Genel Başkan Özel’e Yalovalıların ve Yalova örgütünü selamlarını ileterek yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Genel Başkan Özel’e yerel seçimde Yalova’da başarı sözü veren Doğancı, “Haksız, hukuksuz bir şekilde elimizden alınan Yalova Belediyesi başta olmak üzere Yalova’nın tüm seçim bölgelerinde iddialıyız. 14 belediyenin 14’ünü almak için var gücümüzle çalışmalarımıza başladık” dedi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de Doğancı vasıtasıyla Yalovalılara selam ve saygılarını iletti. CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, TBMM’de düzenlenen kapalı grup toplantısında da kürsüye çıkarak Yalova hakkında CHP grubuna bilgiler sundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.