yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3612
EURO
34,7842
ALTIN
2.400,49
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C

Özel çocuklar, Hersek Lagünü’nde ağırlandı

Özel çocuklar, Hersek Lagünü’nde ağırlandı
25.05.2022 16:23
0
A+
A-

 

 

 

 

Haber / Esin KAYA

 

Yalova’da yaşayan özel çocuklar ile aileleri, Altınova’da Hersek Bölgesi’ni ziyaret ederek unutulmaz bir gün geçirdiler.

BAŞKAN ORAL KARŞILADI..

İlk olarak Altınova Belediyesi Doğa eğitim Merkezi ve Engelsiz Kuş Gözlem Kulesi’ni ziyaret eden çocuklar ve aileleri, burada Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral tarafından karşılandı. Çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Oral, ailelerle de sohbet etti. Altınova Belediyesi Kuş Gözlemcisi Fatih Bülbül ve Muhammet Sait Özkan tarafından alan gezdirilirken 7 katlı kuş gözlem kulesinde kuş seyri de gerçekleştirildi.

KEYİFLİ BİR GÜN YAŞANDI..

Grup daha sonra Altınova Belediyesi Engelsiz Tıbbi Aromatik Bahçesi’ni ziyaret etti. Burada da Fatih Bülbül ekibe eşlik ederken Altınova Belediyesi Ziraat Mühendisi Alihan Sevinç, misafirleri alanı gezdirerek bilgi verdi.

Çocuklar ve aileleri son olarak, Altınova Belediyesi Hersek sahilini ziyaret etti. Burada kısa bir orman yürüyüşü gerçekleştiren misafirler, daha sonra sahil kenarında piknik yaptı. Özel çocuklar, oldukça eğlenirken keyifli bir gün geçirdiler.

‘2 YILDIR YAPAMIYORDUK’..

Etkinlik hakkında bilgi veren Makbule Budak Çalışkan, “Özel çocuklarımız ve ailelerimiz ile 2 yıldır gerçekleştiremediğimiz ‘Bir adım bin nefes’ etkinliğimiz bu yıl Hersek Lagünü kuş gözlem gezisi, Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi,Hersek orman gezisi ile gerçekleşti.

Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Doğa ve Bisiklet Dostları Grubu, Dört Mevsim Yaşam Koçluğu Derneği, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ortak etkinliğinde ailelerimiz ve çocuklarımız unutulmaz bir gün geçirdi. Altınova Belediyesi’ne ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.