yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3603
EURO
34,7392
ALTIN
2.392,78
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
19°C
Yalova
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C

ÖZCAN SERT, ÜMRANİYESPOR’DA

ÖZCAN SERT, ÜMRANİYESPOR’DA
17.07.2023 15:56
0
A+
A-

YALOVA’DA DA GÖREV YAPMIŞTI!

  • Bir dönem ilimizde de görev yapan genç ve başarılı antrenör Özcan Sert, Trendyol 1. Lig takımlarından Ümraniyespor’la anlaşma sağladı.

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bölgesel Amatör Ligi’nde bir dönem ilimizi temsil etmiş Kadıköyspor’da teknik direktörlük görevinde bulunan genç çalıştırıcının yeni adresi belli oldu.

 

Onur ERDİK

Eski Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinden olan ve bir dönem Bölgesel Amatör Ligi’nde Yalova Kadıköyspor’u çalıştıran Özcan Sert, Süper Lig’den düşen Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor’da yardımcı antrenör olarak görev alacak. Üst liglerde eski futbolcu ve yeni teknik direktörlerin yardımcılıklarını yapan ve gelecek kariyerinde hedefini Süper Lig şeklinde belirleyen Sert, İstanbul temsilcisinde kariyerine yeni bir başarı eklemek için ter dökecek.

Mustafa Er’in ekibinde olacak..

Ümraniyespor ile anlaştığını sosyal medya hesabından duyuran Sert, “Yeni sezonda Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor’da, teknik direktörümüz Mustafa Er’in değerli ekibinde yardımcı antrenör olarak görev alacağım. Takımımıza, hocamıza ve ekibimize maksimum katkıyı sağlamak adına elimden gelenin fazlasını yapacağım. Hakkımızda  hayırlı olsun, Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.

Özcan Sert kimdir?

Yeni sezonda Süper Lig’den düşen ve Trendyol 1. Ligi’nde mücadele verecek Ümraniyespor’da yardımcı antrenörlük görevi yapacak Özcan Sert, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde antrenörlük görevinde bulundu. Antrenörlük ve teknik direktörlük kariyerinde Baklan Belediyespor’da çalışan Sert, Yalovagücüspor’da amatör takım antrenörlüğü yaptıktan sonra kariyer basamaklarını bir bir tırmanmaya başladı. Beyşehir Gölspor, Bodrumspor AŞ ve İnegölspor’da çalışan genç antrenör, 2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Yalova Kadıköyspor’da teknik direktörlük yaptı.

Darıca Gençlerbirliği ile kariyerinin en önemli günlerini yaşadı..

Başarılı antrenör Özcan Sert, 2020-2021 sezonunda Darıca Gençlerbirliği ile kariyerinin en önemli ve başarılı günlerini yaşarken; bu takımda profesyonel takım antrenörlüğü görevinde bulundu. Bir sezon sonra 1. Lig takımlarından Bandırmaspor’da atletik performans antrenörü olarak çalışan Sert, aynı sezon Belediye Kütahyaspor’un profesyonel takım antrenörlüğünü yaptı. Tekrar Darıca Gençlerbirliği’ne dönüş yapan genç teknik adam, geride bıraktığımız sezonu Bursa Yıldırımspor’da tamamladı. Özcan Sert, yeni sezonda Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor’da teknik direktör Mustafa Er’in ekibinde yardımcı antrenörlük görevinde bulunacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.