yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C

ORGANİZASYON TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

ORGANİZASYON TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
23.02.2023 16:12
0
A+
A-

AKKİM VE RO-RO PORT HATA YAPMADI!

  • Yalova Şirketler Kupası’nda heyecan tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz Pazartesi günü start alan organizasyonun ikinci gün mesaisinde A ve B Grubu’nda birer maç oynandı.

 

Onur ERDİK

Winner Sport tarafından düzenlenen Şirketler Kupası 2023 organizasyonunda heyecan hız kesmiyor. Birbirinden çekişmeli müsabakaların yapıldığı turnuvada 12 takım mücadele ediyor. 20 Şubat Pazartesi günü start alan organizasyon, önceki akşam oynanan ikinci gün karşılaşmalarıyla devam etti. A ve B Grubu’nda birer müsabakanın yapıldığı turnuvanın ilk haftası, bugün oynanacak maçlarla tamamlanacak.

Murat Güneş hat-trick yaptı, AKKİM farklı kazandı..

Bu sezon 90+4 Halı Saha Tesislerinin ev sahipliği yaptığı futbol turnuvasında A ve B Gruplarında birer maç oynandı. Oynayan oyuncular kadar takımlarını desteklemeye gelen futbolseverler de organizasyona renk katıyor. İş dünyasını bir araya getiren futbol turnuvasına AKKİM-Elektromarketim ve Güçlü Okulları-Yalova Ro-Ro Port karşılaşmalarıyla devam edildi. Birçok yeniliğin olduğu organizasyonda VAR teknolojisinin yanı sıra karşılaşmalar Kent77 ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. A Grubu’nda şampiyonluğun güçlü adaylarından AKKİM, Elektromarketim ile karşılaştı. İl Hakemlerimizden Mesut Bingöl’ün yönettiği mücadelede gol perdesini Murat Güneş araladı ve tecrübeli krampon, attığı 3 golle takımını sırtladı. İkinci yarıda da birbirinden güzel gollere imza atan AKKİM, rakibini 7-0 gibi farklı skorla mağlup ederek turnuvaya 3 puanla giriş yaptı.

Nefes kesen maç Ro-Ro Port’un..

Günün ikinci maçında B Grubu’nda Güçlü Okulları ile Yalova Ro-Ro Port kozlarını paylaştı. Taraftarlar gol için uzunca beklerken açılışı konuk ekip yaptı. Büyük çekişmeye sahne olan maçın bitiş düdüğü geldiğinde ise skor tabelasında Yalova Ro-Ro Port’un 5-2’lik üstünlüğü vardı. İlk haftanın son maçlarında 24 Şubat Cuma günü 19.00’da Ece Marin-Beşiktaş Tersanesi, 20.00’de Yalova Belediyesi Personel A.Ş.-AB Makine takımları karşı karşıya gelecek. Bu müsabakalarla birlikte turnuvada ilk hafta heyecanı sona erecek.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.