yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C

ORAL’DAN 23 NİSAN MESAJI

ORAL’DAN 23 NİSAN MESAJI
23.04.2023 08:35
0
A+
A-

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

TBMM’nin açılışının 103. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, bu özel günün tüm dünya çocuklarına sevgi, barış ve mutluluk getirmesini diledi.

Ortak hedef..

Başkan Oral, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış günü olan 23 Nisan’ı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu davranışıyla, çocuk hakları konusunu dünya gündemine taşıdığını, çocuklara olan sevgisini en üst seviyede olduğunu ispatladığını söyledi. Başkan Oral, “Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın, kendi başına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir” dedi.

Önemli bir gün..         

Oral, mesajında şunları söyledi: “23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasıyla, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasına, yokluklar ve sıkıntılar içinde verilen bağımsızlık mücadelemize güç ve motivasyon kazandırılmış, ülkemizin aydınlık geleceğinin ve cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle; TBMM’nin açılışının 103. yılı ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.