yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

ORAL, PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

ORAL, PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ
05.01.2024 14:56
0
A+
A-

 

Haber \ Esin KAYA

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, kuruluşundan bugüne AK Parti’de çalışmalara katılan partililerle bir araya geldi. Başkan Oral yaptığı konuşmada, “Sizlerin sayesinde Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti’miz 21 yılı aşkın süredir iktidarda ve çok güzel işler yapıldı. Bunda sizlerin emeği, katkısı çok büyük. Sizlerin hakkını ödemek çok zor. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de inşallah birlikte olacağız” dedi.

Yeni hedefler

Altınova’ya kazandırdıkları hizmetlere de değinen Başkan Oral, Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesi, Kuş Gözlem Kulesi ve Doğa Eğitim Merkezi ve sahile yaptıkları çalışmalarla ilçenin turizm bölgesi haline gelmeye başladığını söyledi. Restorasyonunu tamamladıkları Deniz Feneri Müzesi’nin ziyarete açıldığını, ilçenin tarihini, kültürünü gelecek kuşaklara aktaracak olan Kent Müzesi’ni de Ocak ayı sonu gibi bitirmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Oral, “İnşallah Altınova’mız, kültür sanat şehri olmaya doğru gidiyor. Yine ana caddemizde uyguladığımız kent estetiği çalışmalarını diğer bölgelerde de hayata geçireceğiz. İlçemize kazandırdığımız her çalışmada sizlerin emeği büyük. Hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.