yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3442
EURO
34,8799
ALTIN
2.393,78
BIST
10.193,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

ONURLU 2 AÇILDI

ONURLU 2 AÇILDI
05.05.2023 17:24
0
A+
A-
  • Türkiye’de ikinci el otomobil sektörünün öncü markası ikinciyeni.com’un Yalova Şubesi Onurlu2 Oto Galeri Çiftlikköy’de İzmit Karayolu üzerinde Hyundai Onurlu Plaza yanında açıldı..

 

Haber/ Zeynep TAŞTAN

Açılış törenine Vali Muammer Erol, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları, CHP Yalova Milletvekili Adayı Tahsin Becan, MHP Yalova Milletvekili Adayı Namık Öz, İYİ Parti Milletvekili Adayı Ayhan Küçük, Memleket Partisi Yalova Milletvekili Adayı Ertan Şener, Onurlu 2. El Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Yasin Galip Gencer, firma çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. Ayrıca İkinciyeni şirketi ve çelik motor yetkililerinin yanında Yalova’da Onurlu markası ile temsil edilen diğer şirketlerden Hyundai, Bosch, Karaca, Aksigorta, TurAsssist, Allianz, Groupama, Asus, Gigabyte, Amd, Intel, Corsair, Razer gibi birçok markanın yöneticileri de katıldı.

GENCER TEŞEKKÜR ETTİ..

Törenin açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Yasin Galip Gencer, “Babamdan aldığımız öğretilerle; ‘Onurlu’ ailesi olarak ‘Onurlu’ ismine layık olmayı, içinde bulunduğumuz her alanda başarı odaklı olmayı öğrendik. Öğrendiğimizi de uygulamaya çalışıyoruz. Büyüyen Yalova’mızda yeni bir yatırımla yolumuza devam ediyoruz. Başarıyı hedefliyoruz. Bu doğrultuda bize inanan ve destek veren Türkiye’de ikinci elin kılavuz markası, ikinciyeni.com işbirliği ile hayalim olan bir işletmeyi faaliyete geçirmekten onur duyuyoruz. Bu güzel günümüzde sizleri de yanımızda gördüğümüz için minnettarız. İkinciyeni.com Yalova bayisi Onurlu2 Otomotiv Yalova’mıza hayırlı olsun” diye konuştu. Gencer’in konuşmasının ardından kurdele kesimine geçildi. Kurdeleyi Vali Erol ve diğer protokol üyeleri Yalova Müftüsü İlyas Yılmaztürk’ün ettiği dualar eşliğinde birlikte kesti. Vali Erol ve protokol üyeleri şube binasına girerek Gençer’den bilgi aldı. Sonrasında akşama kadar süren etkinliklerde müşteriler ve Yalovalı vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.