yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
19°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

‘ÖNÜMÜZDEKİ YIL TESLİM EDİLİR’

‘ÖNÜMÜZDEKİ YIL TESLİM EDİLİR’
24.01.2022 16:05
0
A+
A-

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan bina, Bursa Yolu üzerinde Bağlarbaşı Mahallesi sınırları içerisinde yer alacak. Yeni ana hizmet binası değişen ve gelişen toplum düzenine uygun hizmet birimlerini tek çatı altında toplayacak. Vatandaşlara daha hızlı, kaliteli ve verimli hizmet verecek olan bina için Bağlarbaşı Mahallesi sınırları içerisinde 30 bin 804 metre kare arsa üzerine 2018 yılı Mart ayında Emniyet Genel Müdürlüğü İnşaat Daire Başkanlığı tarafından proje ihalesi yapıldı. Yaklaşık 4 bin metrekare inşaat oturum alanı olmak üzere toplamda yaklaşık 20 bin metre kare inşaat alanlı bir bina yapılması için çalışmalara başlanıldı. Konuyla ilgili konuşan Yalova Valisi Muammer Erol, “Teslimi inşallah bir aksilik olmazsa seneye bu zamanlar olur” dedi. Yeni Devlet Hastanesi inşaatının karşısında yer alan 14 bin 790 metrekare büyüklüğündeki parselde inşa edilen, 2 bodrum, zemin ve 3 normal kat olmak üzere 6 kat olarak projelendirilen ve taban alanı 2 bin 800 metrekare olan, toplam 16 bin 800 metrekare kapalı alana sahip olacak hizmet binası inşaatında, zemin iyileştirme amacıyla, temel altına 484 adet forekazık imalatı yapıldı. Çevre imalatlarında ise 399 adet iksa kazığı imalatları tamamlandı. Bodrum katların kaba inşaatı devam ediyor. Toplam sözleşme bedeli 54 milyon 125 bin TL olan, sözleşmeye göre işin bitim tarihi ise 26 Kasım.

Valilik binası da taşınacak..

Yeni Valilik Binası ile ilgili de konuşan Yalova Valisi Muammer Erol, “Valilik binasıyla ilgili de proje çalışması yapılıyor. Yeri de aşağı-yukarı belli. Orman İşletme Müdürlüğü’nden, Çınarcık’a doğru bir arazi var. Orayı düşünüyoruz. Henüz proje çalışması yapılıyor” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.