yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4432
EURO
34,7490
ALTIN
2.439,32
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C

‘ONLARLA BİR ARADA OLMAK MUHTEŞEMDİ’

‘ONLARLA BİR ARADA OLMAK MUHTEŞEMDİ’
03.04.2022 14:46
0
A+
A-

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Gençler tarafından ilgiyle takip edilen ve şu ana kadar 5 kitap yazan Yalovalı Yazar Ayla Koca, Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle söyleşide buluştu. Okulun konferans salonunda gerçekleştirilen söyleşide Yazar Ayla Koca, gençlerin sorularını yanıtladı. Etkinliğin organizasyonunda görev alan herkese teşekkür eden Koca, 6 Nisan’da Abdulhamid Han Ortaokulu’nda öğrencilerle buluşacağını da açıkladı.

‘FARKLI TÜRDE KİTAPLAR YAZACAĞIM’..

Farklı türde kitaplar da yazacağını belirten Koca, “5. kitap ile birlikte yere daha sağlam basan ve tanımanın verdiği sorumluğun farkında olarak, artık sanat ve edebiyatta daha çok çalışma yapacağım. Daha sağlam adımlar atacağım. Edebiyat dünyasında yerimi sağlamlaştırmak adına polisiye tarzım dışında da eserlerimi yayınlayacağım. Beni bu yolda yalnız bırakmayan destekleyen ve takip eden herkese çok teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

TEŞEKKÜR ETTİ..

Kendisini davet ve ağırlayan öğretmenlere teşekkür eden Koca, “Şehit Sercan Yazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin konuğuydum. Bir anne ve veli olarak değil; sahnede onlarla bir arada olmak muhteşemdi. Onlar beni, ben ise onları merak ediyordum. Zeki ve gümbür gümbür gelen bir nesil ile bir arada olmama sebep olan beni okullarına davet eden başta Şemsettin Gürtekin’e ve onun nezdinde beni ağırlayan Neslihan Öğretmenim’e, Gökhan Öğretmenim’e, Gülhan Öğretmenim ile tüm öğretmenlerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Pozitif enerjileriyle günümü aydınlattılar ve hayatıma bir ışık olarak not düştüler” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.