yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
22°C
Yalova
22°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
18°C

ÖNCE ASİST YAPTI, SONRA KALEYE GEÇTİ!

ÖNCE ASİST YAPTI, SONRA KALEYE GEÇTİ!
09.06.2022 15:29
0
A+
A-

 

 

 

Onur ERDİK

Yalova 1. Amatör Küme B Grubu’nun 17.haftasında Akköyspor ile Yenimahallespor, Amatör Saha 1’de kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen mücadelenin henüz başında öne geçen rakibine karşı iyi reaksiyon gösteren Akköy, devre gitmeden önce eşitliği yakaladı ve sonra da öne geçti. Ev sahibi takım, böylece soyunma odasına da 2-1 üstün gitti. İlk yarıdaki iki gole asist yapan Aziz, son dakikalarda çok konuşuldu. Akköy’de kalecinin kırmızı kart görmesi ve bir oyuncunun da itirazdan atılmasıyla 9 kişi kalan mavi-beyazlılarda kaleye, tecrübeli oyuncu Aziz Demir geçti. Aziz’in koruduğu kalede Yenimahalle oyuncusu Yalçın Küçük penaltıyı gole çeviremedi ve Akköy, adeta destansı karşılaşmada Yenimahalle’yi devirmiş oldu.

Müsabaka golle başladı..

Karşılaşmaya konuk ekibin golüyle başlandı. Maçın henüz ilk dakikasında Enes Şahin’in şutunda Akköy kalecisi Ozan Kırcan topu elinden kaçırdı ve konuk ekip 1-0 öne geçti. Kalesinde gördüğü hatalı golün sonrasında çabuk toparlanan mavi-beyazlılar, 25’te eşitliği yakaladı. Aziz Demir’in asistinde Mehmet Durak’ın golüyle skor 1-1 oldu. Bu golün 10 dakika sonra yine Aziz’in asistinde bu kez Emre Görtay sahne alınca ev sahibi ekip, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 2-1’lik üstünlüğü elde etti. Devre arasına da bu skorla gidildi.

Bitmeyen son dakika..

İkinci devrede özellikle son bölümler nefesleri kesti. Karşılaşmanın 90+1.dakikasında Akköyspor kalecisi Ozan Kırcan, Yenimahalleli Abdullah Koral’ı ceza sahası içinde düşürdü ve konuk takım penaltı kazandı. Ozan, doğrudan kırmızı kartla oyundan atıldı. Yaşanan olayda Akköy’de Rıdvan Yentür de itirazından dolayı ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Oyuncu değişikliği hakkı kalmayan Akköy’de gollerin asistini yapan Aziz Demir kaleye geçti. Aziz’in koruduğu kale karşısında Yenimahallespor’un tecrübeli golcüsü Yalçın Küçük, penaltı için topun başına geçti. Ancak Yalçın’ın vuruşunda meşin yuvarlak yandan çok az farkla auta gitti. Müsabakanın bu devresinde gol sesi çıkmadı ve Akköyspor, Yenimahallespor’u 2-1 devirip çok önemli 3 puanı hanesine ekledi. Mavi-beyazlılar, 17.haftayı bir maçı eksik bir şekilde 30 puanla 4.sırada noktaladı. 32 puanda kalan Yenimahallespor ise zirvenin 4 puan gerisine düştü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.