yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2456
EURO
34,6607
ALTIN
2.395,89
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
21°C
Yalova
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

ÖLÜM GRUBU!

ÖLÜM GRUBU!
30.08.2022 15:52
0
A+
A-

VE BAL’DAKİ RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU

 

  • Temsilcilerimiz Yalovaspor ile Altınova Belediyespor’un Bölgesel Amatör Ligi’ndeki rakipleri belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde yapılan gruplandırmaların ardından gerçekleştirilen fikstür çekimine göre iki takımımızı 14. Grup’ta birbirinden zorlu rakipler bekliyor.

 

Onur ERDİK

2022-2023 futbol sezonu Bölgesel Amatör Ligi’nde fikstür heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz hafta yapılan kura çekiminin ardından ekiplerimiz Yalovaspor ile Altınova Belediyespor, 14. Grup’a düşmüştü. Bursa, İstanbul ve Kocaeli takımlarıyla yarışacak temsilcilerimizin rakipleri, önceki gün yapılan fikstür çekimiyle belirlendi.

5 İstanbul, 4 Kocaeli ve 3 Bursa..

Geçen sezon gruplarda şampiyonluğu kıl payı kaçırıp 3. Lig’in kapısından dönen yeşil-kırmızılı takımımız Yalovaspor ile normal sezonun ardından yapılan baraj karşılaşmasını kazanarak yeniden BAL bileti alan Altınova Belediyespor, 2022-2023 sezonunda 14. Grup’ta ilimiz adına yarışacak. 5 İstanbul, 4 Kocaeli ve 3 Bursa takımının arasından sıyrılmaya çalışacak ekiplerimizi birbirinden güçlü takımlar bekliyor.

Takımlar belirlendi..

Yapılan fikstür çekimine göre Yalovaspor ile Altınova Belediyespor, İstanbul’dan Cankurtaranspor, Feriköyspor, Kavacıkspor, Nişantaşıspor ve Osmaniye İstiklalspor, Kocaeli’nden Değirmenderespor, Gebzespor, Gebze Tayfunspor ve Kullar 1975 Spor, Bursa’dan da Erka Akhisarspor, Nilüfer Belediyespor ve İnegöl Kafkas Gençlikspor takımlarıyla eşleşti. 1-2 Ekim tarihlerinde başlayacak lig maratonunda Altınova ve Altınova, 26 hafta sürecek zorlu maratonda şampiyonluk mücadelesi verecek.

İki takımımızın da BAL şampiyonluğu var..

Öte yandan Bölgesel Amatör Ligi’nde 13.sezonu yapılacak 2022-2023 sezonu öncesinde iki takımımız olan Yalovaspor ve Altınova Belediyespor’un müzesinde şampiyonluk kupası bulunuyor. 2017-2018 sezonunda BAL’da şampiyon olan sarı-yeşilli ekip Altınova, baraj maçlarında Gebzespor ve Alibeyköyspor’a kaybederek 3. Lig’in kapısından dönmüştü. Yeşil-kırmızılı takımımız Yalovaspor ise 2019-2022 sezonunda devam eden BAL gruplarında pandemi nedeniyle tamamlanamayan organizasyonu şampiyonlukla kapatıp 3. Lig’e adını yazdırmıştı. Ancak temsilcimiz, bir sezon sonra tekrar BAL’a dönüş yaptı. Geçen sezon da şampiyonluğu Ayvalıkgücü Belediyespor’a kaptıran Yalovaspor, profesyonel lige yükselememişti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.