yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Çok Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C

OKULLARI GEZDİ

OKULLARI GEZDİ
10.12.2023 16:42
0
A+
A-

MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISI NAZİF YILMAZ YALOVA’YA GELDİ

  • Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, Müdürlüğümüzü ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ile bir araya gelen Yılmaz, Yalova’da eğitim alanında yürütülen proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz, bir dizi ziyaret için Yalova’ya geldi. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı Müdür Akmeşe ile birlikte makamında ziyaret ederek Yalova’daki eğitimi güçlendirme çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

YILMAZ, HAFIZLIK ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ..

Yılmaz, Valilik ziyaretinin ardından Yalova Hafız Kız İmam Hatip Ortaokuluna geçti. Okulda derslikleri gezerek yönetici, öğretmen, öğrenci ve veliler ile bir araya geldi, hafızlık eğitimi alan öğrencilerle sohbet etti.

RAM, ÖDM VE BİLSEM’İ ZİYARET ETTİ..

Hafızlık Ortaokulu ziyareti sonrası Yalova Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM), Ölçme ve Değerlendirme Müdürlüğü (ÖDM) ve Atatürk Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) ziyaretinde bulunan Yılmaz, kurum yöneticilerinden bilgi aldı. BİLSEM atölyelerinde derslere konuk oldu.

ARMUTLU ANADOLU LİSESİ VE Dr. ENVER ÖREN ÇOK PROGRAMLI LİSESİNİ ZİYARET ETTİ..

Millî Eğitim Bakan Yardımcımız Nazif Yılmaz Yalova ziyaretinin son durağı olan Armutlu’da daAnadolu İmam Hatip Lisesi ve Dr. Enver Ören Çok Programlı Anadolu Lisesinde incelemede bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.