yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

OKUL SPORLARI PLANLAMA TOPLANTISI YAPILDI

OKUL SPORLARI PLANLAMA TOPLANTISI YAPILDI
12.10.2023 17:17
0
A+
A-
  • Yalova’da görev yapan tüm beden eğitimi öğretmenleri ile okul sporları sene başı toplantısı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

2022 – 2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Değerlendirme ve 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Planlama Toplantısı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Beden eğitimi öğretmenlerine yönelik olarak gerçekleştirilen toplantı İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç ile Gençlik ve  Spor Hizmetleri Şube Müdürü Musa Aslan’ın katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç, sportif faaliyetler için tüm tesislerin ve tüm imkânların seferber edildiğini, bunun neticesinde güzel bir havanın yakalandığını, şampiyon sporcularımız olduğunu belirtti. Ayrıca Okul Sporlarında Yalova’nın Türkiye’de 6.sırada bulunduğunu ve bunun çok iyi bir başarı olduğunu dile getirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ise eğitimin geniş bir yelpaze olduğunu ve hiçbir eksikliğin olmaması gerektiğini söyleyerek sportif faaliyetlerin çok önemli olduğunu belirtti. Okullarımızda her sabah ilk saatlerde sportif egzersizlerinin yapıldığını ve okul sporları olarak bunun önemine değindi. Akmeşe, beden eğitiminin ve beden eğitimi öğretmenlerinin öneminden ve ayrıca bu sene başlatılan YEGES ile spor adına atılan her adımı destekleyeceklerini dile getirerek okullarda lisanslı öğrenci sayılarının arttırılması için çalışmaların yapılacağını, malzeme eksikliği konusunda da gereken desteğin verileceğini söyledi. Toplantı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden Hüseyin Kutrup’un okul sporları faaliyetleri hakkındaki sunumunda bir önceki yılın değerlendirilmesi ve 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı okul sporları planlamaları hakkında bilgi vermesi ile sona erdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.