yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Çok Bulutlu
28°C
Yalova
28°C
Çok Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

OKATAN YENİDEN BAŞKAN

OKATAN YENİDEN BAŞKAN
16.05.2024 14:56
0
A+
A-

ÇINARCIK KENT KONSEYİ SEÇİMİ YAPILDI

  • Çınarcık Kent Konseyi’nin 2024 yılı Seçimli Genel Kurulu gerçekleşti. Çınarcık Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan kongrede, mevcut Başkan Tuncay Okatan yeniden seçildi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Çınarcık Kent Konseyi’nin 2024 yılı Seçimli Genel Kurulu gerçekleşti. Çınarcık Belediye Meclis Toplantı salonunda yapılan kongrede, mevcut Başkan Tuncay Okatan yeniden seçildi. Çınarcık Kent Konseyi’nin 2024 yılı Seçimli Genel Kurulu’na katılan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, “Yeni dönemde Kent Konseyi’mizin daha aktif, daha fonksiyonel ve işlevsel olmasını; Kent Konseyi yönetmeliğinde geçen görevlerini yerine getirerek daha etkin bir yapıya dönüşmesini arzu ediyorum. Bu noktada belediye olarak, kent yaşamına katkı sunacak tüm çalışmalarda, konseyimize destek sunmaya hazırız. Bu vesileyle tekrardan kent konseyi Başkanlığına seçilen Tuncay Okatan’ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederim” dedi. Seçimli Genel Kurul’da tekrar seçilen mevcut Başkan Tuncay Okatan konuşmasında, “Genel kurulumuza katılan bizleri tekrardan bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum yeni dönemde Çınarcık için Kent yaşamına değer katacak çalışmalara ağırlık vereceğiz bu bağlamda bizlere destek verecek olan Çınarcık Belediye Başkanımız Avni Kurt’a şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.