yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C

OJELİ KRAMPONLARDAN MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

OJELİ KRAMPONLARDAN MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ
06.03.2023 14:39
0
A+
A-

 

  • Yalovaspor Kadın Futbol Takımı, yeni sezon için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Yeşil-kırmızılı takımımız, lig maratonu öncesi Karamürsel Belediyespor’a hazırlık maçında konuk oldu. Temsilcimiz, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı müsabakada Kocaeli ekibini 3-2 devirmesini bildi.

 

Onur ERDİK

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi’nde ilimizi temsil edecek Yalovaspor, Karamürsel Belediyespor’la hazırlık maçında kozlarını paylaştı. Kıran kırana geçen karşılaşmanın ilk devresini 2-0 geride noktalayan yeşil-kırmızılı takımımız, harika bir oyun ve geri dönüşle rakibini 3-2 mağlup etti.

Devreye geride girdik..

Karamürsel İlçe Stadyumu’nda oynanan mücadeleye iki takım da kontrollü başlarken; ilerleyen bölümlerde taraflar gol için birbirlerinin kalelerine yüklendiler. Kocaeli temsilcisi, üst üste bulduğu gollerle devre arasına 2-0’lık avantajla önde girmiş oldu.

Maçı bırakmadık..

Ancak ikinci yarıda bambaşka bir Yalovaspor sahadaydı. Yeşil-kırmızılı takımımız, Şeymanur Özmen’in golüyle önce farkı 1’e indirdi. Ardından Sude Çalık’la skoru 2-2’ye getiren Yalovaspor, gol perdesini aralayan Şeyma Özmen’in şık golüyle mücadeleden 3-2 galip ayrılmasını bildi.

‘Emeklerin karşılığını vereceğiz’..

Yalovaspor Kadın Futbol Takımı Kaptanı Yasemin Cesur, “Çok iyiydik. Takımımızı tebrik ediyorum. Geriden geldik ama kazandık. Kazanacağımıza da ikinci ayrıdaki futbolla inandık ve bunu başardık. İlk yarı takım olarak heyecanlıydık. Ancak ikinci devrede antrenörümüz Fatma Başaran’ın bizden istediklerin sahaya iyi yansıtıp mücadeleden galibiyetle ayrıldık. Bizlere harcanan emeklerin karşılığını vereceğiz” dedi.

‘Yalova’yı güzel bir şekilde temsil etmek istiyoruz’..

Yalovaspor Kadın Futbol Takımı Antrenörü Fatma Başaran ise “Çok emek verdik, çok çabaladık. Bu takım bir aylık bir süreç içerisinde maçlara hazırlandı. Kızlarımız zor şartlar altında bir araya gelebildi. Yalovaspor için bu bir ilk. Yalova’yı güzel bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Takımımızın henüz ikinci maçı ve çok güzel bir geri dönüş aldım. İlk yarıyı 2-0 geride kapattık. Oyuncuların biraz morali düştü. Devre arasında güzel bir konuşma yaptık. Motivasyonları yükseldi ve ikinci yarıda önce beraberliği yakaladık, ardından öne geçtik. Bu bizim için büyük bir sevinç. Umarım ligde de başarılarımızı sürdürürüz. Bir kadın futbol takımı yönetmek benim çocukluk hayalimdi. Kızlarla güzel bir takım olduk. Bu sene hayallerime kavuştum. Kadın takımıyla bir yola çıktık. Başkanımız Hakan Suiçmez de bizleri her konuda destekliyor. Yalovaspor adı altında, Yalova iline yakışır bir takım olmak istiyoruz. Hedefimiz daha ileri gitmek. Diğer takımlarda birden fazla transfer varken, bizim kızlarımızın hepsi Yalova’nın çocuğu. Hepsinin hedefi ileriye gitmek. Ben de onlar için bir köprü olacağım. Onları ve Yalovaspor’u en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.