yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3149
EURO
34,7294
ALTIN
2.382,77
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
17°C

OJELİ KRAMPONLAR SAHAYA İNDİ

OJELİ KRAMPONLAR SAHAYA İNDİ
07.09.2023 14:50
0
A+
A-

BAŞKAN TUTUK, SPORCULARA MALZEMELERİNİ DAĞITTI

  • Türkiye Kadınlar Futbol 3. Ligi’nde mücadele edecek Yalovaspor Kadın Futbol Takımı, yeni sezon için sahaya indi.

Yeşil-kırmızılıların antrenmanına ise sürpriz ziyaret gerçekleşti. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ile kulüp başkanı İsmail Kaya, ‘ojeli kramponlar’ın antrenmanını takip etti.

  • Ayrıca Başkan Tutuk, Yalovaspor Kadın Futbol Takımı’na yeni sezon öncesi forma ve malzemelerini dağıttı.

 

Onur ERDİK

Yalovaspor Kadın Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına resmen başladı. Amatör Saha 2’de gerçekleştirilen antrenman, teknik direktör Fatma Başaran yönetiminde gerçekleşti. Öte yandan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalovaspor tesislerinde düzenlenen törenle sporculara malzeme ve ekipmanlarını teslim etti. Başkan Tutuk, gençlerin sporla buluşması, sosyalleşmesi, fiziksel ve ruhsal olarak gelişmesi için çaba içerisinde olduklarını vurguladı.

İsmail Kaya da ziyarette yer aldı..

Yalova Belediyesi bünyesine girdikten sonra gözle görülür düzeyde iyileşmeler yapılan Yalovaspor’da yeniden yapılandırma çalışmalarına da devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Yalovaspor Tesislerine ziyarette bulunan Başkan Tutuk, kadın futbolcularla bir araya gelerek forma ve malzeme desteğinde bulundu. Düzenlenen törende; Yalovaspor Başkanı İsmail Kaya, yöneticiler ve teknik ekip de hazır bulundu.

‘Sizlerin başarılı olacağına canı gönülden inanıyorum’..

Törenin ardından Yalovaspor’un kadın futbolcuları ile bir araya gelen Yalova Belediye Başkanı Tutuk, “Sizlerin başarılı olması için elimizden ne geliyorsa yapmaya özen gösteriyoruz. Bizlerin ise sizlerden istediği tek bir şey var o da maçlarda yeteneğinizi en iyi şekilde sergilemeniz. Ben sizlerin başarılı olacağına canı gönülden inanıyorum. Aranızda altyapıdan olan arkadaşlarımız da var. Bugünün altyapısında olan arkadaşlarımız yarının A takımında olacaktır. Sizlerin en iyi şekilde yetişmesi için hocalarımız, canla başla yanınızda olacak, ne gerekiyorsa yapacaktır” ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından Başkan Tutuk, Yalovaspor Başkanı İsmail Kaya, yöneticiler, teknik ekip ve futbolcularla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.