yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C

ÖĞRENCİLERİNE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

ÖĞRENCİLERİNE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ
01.02.2024 17:11
0
A+
A-

YALOVA ÖZEL GELİŞEN BİREYLER ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNE AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

  • Yalova Özel Gelişen Bireyler Anaokulu öğrencilerine, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen özel bir eğitim programı kapsamında Afet Farkındalık Eğitimi verildi..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

AFAD İl Müdürlüğü uzmanları, öğrencilere deprem, sel, yangın gibi afet durumlarında alınacak önlemleri ve doğru davranış biçimlerini öğretmeye odaklandı. Anaokulu öğrencileri, eğitim sırasında interaktif etkinlikler ve görsel materyallerle karşılaşarak afetlere karşı bilinçlenirken, aynı zamanda kendi güvenlikleri ve çevreleriyle ilgili bilinç kazandılar. AFAD eğitmenleri, acil durum anlarında yapılması gerekenleri vurgulayarak öğrencilere basit ama etkili önlemleri uygulama pratiği yapma fırsatı tanıdı. Okul yönetimi, öğrencilerin bu tür eğitimlerle afetlere karşı daha dirençli ve bilinçli bireyler olmalarının önemine vurgu yaparak, AFAD İl Müdürlüğüne teşekkür etti. Afet farkındalığı eğitimi, öğrencilere erken yaşlarda afetlere karşı bilinç aşılayarak toplumun genel afet hazırlığına katkı sağlamayı hedefleyen önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.