yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,6005
EURO
34,8189
ALTIN
2.493,24
BIST
9.473,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİ

ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİ
17.06.2022 15:36
0
A+
A-

 

Altınova’da eğitim ve öğretim gören 4 bin öğrenci, karne sevinci yaşadı. Öğrenciler karnelerini ilçe protokolünün elinden aldı.

 

Haber / Esin KAYA

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı uzun bir maratonun ardından son buldu. Altınova’da bulunan toplam 24 okulda; 4 bin öğrenci, 262 öğretmen ve okul yöneticisi bir eğitim-öğretim yılını daha tamamladı. Altınova’da 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı karne töreni ilçedeki okullarda ayrı ayrı düzenlendi. Öğrenciler karnelerini ilçe protokolünün elinden aldı.

KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDULAR..

2021-2022 yılı eğitim ve öğretim yılı karne törenine; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, AK Parti Altınova İlçe Başkan Yardımcıları Mustafa Yurt ve Metin Bülbül, AK Parti Altınova İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Günaydın, daire amirleri, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı. İlçe protokolü ve veliler öğrencilerin karne sevincine ortak oldular.

‘BİZ HER ZAMAN YANINDAYIZ’..

Karne dağıtımında konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, zor bir dönemin geride kaldığını ifade ederek, “Her şeyimiz, kıymetli çocuklarımızın bugün karne heyecanına ortak olduk. Hepsini tek tek tebrik ediyorum. Salgının ardından yeniden yüz yüze başlayan bir eğitim öğretim yılı oldu. Önünüzde uzun bir hayat ve her şeyin telafisi var. Biz her zaman yanındayız” diye konuştu.

‘İYİ TATİLLER DİLİYORUM’..

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Oral, öğrencilere dinlenmeleri ve kitap okumalarını tavsiye etti.

‘TATİLİ HAK ETTİLER’..

Karne alan tüm öğrencilerin keyifli bir tatil geçirmelerini dileyen Başkan Oral, “Bir eğitim-öğretim yılını daha tamamlarken öğrenci ve eğitimcilerimize hayırlı tatiller dilerim. Yıl boyunca çalışan, çabalayan ve başarılı bir eğitim dönemini daha geride bırakan öğrencilerimizin karne gününü kutluyorum. Tüm öğrencilerimize güzel, mutlu, hayırlı ve verimli bir yaz tatili diliyorum. Hepsi iyi bir tatili hak etti. Aynı şekilde okul hizmetlisinden memuruna, öğretmeninden idarecisine ve kıymetli velilerimize, bu süreci birlikte yürüten herkese, sağlıklı ve mutlu bir tatil geçirmelerini dilerim” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.