yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

‘ÖDEŞMEK ADETTENDİR’

‘ÖDEŞMEK ADETTENDİR’
31.03.2023 16:08
0
A+
A-

..”KİMİN ŞAMPİYON OLACAĞI BİZİ İLGİLENDİRMEZ.”

  • Çiftlikköy Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Serhan Altınel, 2-0 kazandıkları Negmar Tavşanlı Belediyespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Sezonun ilk yarısında yenildikleri rakiplerinden rövanşı aldıklarını kaydeden Altınel, “Futbolda bir laf vardır. Ödeşmek adettendir” dedi.

Ligde zirvede yer almadıkları için kimin şampiyon olacağının kendilerini ilgilendirmediğini söyleyen Altınel, ligin kalitesini arttıran bütün takımlara teşekkür ettiklerini dile getirdi.

 

Onur ERDİK

Yalova Süper Amatör Küme’de son haftaların en formda takımlarından olan Çiftlikköy Belediyespor, üst üste galibiyetlerle tırmanışa geçti. Kırmızı-siyahlılar, geçtiğimiz hafta içerisinde de ‘son şampiyon’ unvanını elinde tutan Negmar Tavşanlı Belediyespor’u 2-0’lık skorla devirerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Kırmızı-siyahlılarda galibiyet sevinci yaşanırken; kulübün futbol şube sorumlusu Serhan Altınel’den açıklama geldi.

‘Ödeşmek adettendir’.

2-0 kazandıkları maçla ilgili değerlendirmede bulunan Çiftlikköy Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Serhan Altınel, kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti. Altınel, “Ligde özellikle son haftalarda aldığımız sonuçlar ve topladığımız puanlar tartışılmaz. Sezona kötü giriş yaptıktan sonra birkaç değişiklikle iyi toparladık. Son 4 haftadır da kaybetmiyoruz. Son olarak geçen sezonun şampiyonu Tavşanlı Belediyespor’u hak ettiğimiz bir oyunun ardından 2-0 yendik. Bu galibiyetten dolayı teknik ekibimiz ve futbolcularımızı kutluyorum. Ligin ilk yarısında konuk olduğumuz rakibimize yenilmiştik. Şimdi ise kazandık. Futbolda bir söz vardır. Ödeşmek adettendir. Tavşanlı’yı mağlup ederek haftayı moralli kapattık” dedi.

‘Kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmez’..

Ligde zirvede yer almadıkları sürece kimin şampiyon olacağının kendilerini ilgilendirmeyeceğinin altını çizen Altınel, “Ligimizde son yılların en çekişmeli sezonu yaşanıyor. Geçmiş dönemlerde de Çiftlikköy Belediyespor olarak biz de hep zirveye oynadık. Bu sezon şanssızlıklar yaşadık ancak sonradan toparlasak da zirveye doğru yükselmeye ne zaman ne de puanımız yetmeyecek. Bu saatten sonra da bizim yer almadığımız zirve yarışın kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmez. Bu anlamda ligimizin kalitesini arttıran bütün ekipleri tebrik etmek lazım. Yalova Süper Amatör Küme tarihinin en çekişmeli yıllarından birini yaşattıkları için bütün kulüplerimizin katkısı tartışılmaz. Ayrıca bizleri bir an olsun bırakmayan taraftarımıza ve Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.