yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5838
EURO
34,7766
ALTIN
2.511,56
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
17°C
Yalova
17°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Normal sezon tamamlandı

Normal sezon tamamlandı
23.02.2022 15:47
0
A+
A-

 

Onur ERDİK

 

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği 2021-2022 sezonu Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde normal sezon tamamlandı. 4. Grup’ta yer alan takımlarımızdan Çiftlikköy, play-off bileti alırken; son haftada kazanarak lige tutunan Semt77 Yalovaspor da tekrar bu organizasyona katılım hakkı sağladı.

 

Çiftlikköy galibiyetle kapadı..

Ligi zirvede tamamlamayı ve grup şampiyonu olmayı daha önce garantileyen Çiftlikköy Belediyespor, prestij maçında küme düşmesi kesinleşen İzmitspor’u ağırladı. Kırmızı-Siyahlılar, rakibini 3-0 yenerek 46 puanla grubu zirvede tamamladı. İzmitspor ise 1 puanla son sırada kalarak lige veda etti.

 

Semt77 Yalovaspor öldü öldü dirildi..

Diğer yandan tarihinde ilk kez 2. Lig’de boy gösteren Semt77 Yalovaspor, kümede tutunmak için yarıştığı rakibi Sakarya Gelişim Spor’a konuk oldu. Yeşil-Kırmızılı takımımız, müthiş çekişmeye sahne olan maçta rakibini 3-1 devirmesini bildi. Bu sonuçla Semt77 Yalovaspor, 13 puanla kırmızı bölgenin üstüne çıkarak sezonu 7.sırada noktalayıp tekrar 2. Lig için vize aldı. 11 puanda kalan Sakarya ekibi ise 8.sıraya geriledi ve küme düştü.

 

Zonguldak da kazandı..

Temsilcimiz Çiftlikköy Belediyespor ile birlikte play-off’lara gitmeye hak kazanan MFA Zonguldak DSİ, normal sezonun son maçında sahasında Bozüyük Belediyespor ile karşılaştı. Karadeniz ekibi, maçı zorlanmadan 3-0 galip tamamladı. Bu sonuçla Zonguldak DSİ, 40 puanla ikinci sırada normal sezonu bitirip play-off bileti aldı. 23 puanda kalan Bozüyük Belediyespor da ligi 5.sırada noktaladı. Haftanın bir diğer mücadelesinde Tepebaşı Gençlik, deplasmanda Cadence Gölcük İhsaniye’yi 3-1 devirdi. Eskişehir temsilcisi, böylece zorlu maratonu 35 puanla üçüncü sırada kapattı. 30 puandaki Gölcük İhsaniye de dördüncü sırada 2021-2022 sezonunu tamamlamış oldu. Ligin son haftasını bay geçen Bilecik Belediyespor da ligi 17 puanla 6.sırada bitirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.