yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5450
EURO
34,7490
ALTIN
2.488,22
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
17°C
Yalova
17°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Nisanur’dan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ziyaret

Nisanur’dan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ziyaret
13.04.2022 14:23
0
A+
A-

 

 

 

 

Onur ERDİK

 

2-4 Nisan tarihleri arasında Alanya’da yapılan Tekvando Okul Sporları Final Müsabakalarında Yalova Lisesi öğrencisi Nisanur Güler, 63 kiloda Türkiye şampiyonu olmuştu. Daha önce Afyon’da grup elemeleri yapılan müsabakada iyi performans göstermesine rağmen 1.liği son saniyede rakibine kaptıran Güler, finallerde istediği şampiyonluğa ulaşarak Yalova Lisesi’ne altın madalyayı getirdi.

‘İyi bir hazırlık sürecimiz oldu’..

Türkiye şampiyonu Nisanur Güler, “Şampiyona öncesinde iyi bir hazırlık sürecimiz oldu çok emek verdik ve bu emeğin karşılığında şampiyon olup okuluma madalya getirdiğim için çok mutluyum. Bu süreçte benden desteklerini esirgemeyen aileme ve hocalarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu. Antrenör Mehmet Ersoy ise yaptığı açıklamada, “Sporcumuz pandemi döneminden hemen sonra girdiği müsabakalarda başarılı sonuçlar elde ederek 2021 yılında ülkemizi uluslararası arenada temsil etmenin gururunu yaşadı. Okul sporları da iyi sporcuların elenerek geldiği, bizimde önem verdiğimiz bir müsabaka bu müsabakalarda da böyle güzel bir başarı elde etmek bizleri de mutlu etti. Tabi ki bunlar bizim için henüz başlangıç amacımız uluslararası müsabakalarda ülkemize madalya getirmek. Bu bağlamda sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi. Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş ve Spor Şube Müdürü Ertan Arabacı, “Tekvando Okul Sporları Final Müsabakalarında şampiyon olan sporcumuz Nisanur Güler ve antrenörü Mehmet Ersoy’u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.