yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
21°C
Yalova
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

NİLÜFER ZİRVEDE YEŞİLOVA TAKİPTE

NİLÜFER ZİRVEDE YEŞİLOVA TAKİPTE
24.10.2023 14:36
0
A+
A-

DARISI LİDERLİĞE!

  • Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta ikinci hafta heyecanı geride kaldı. Birbirinden zorlu müsabakaların yapıldığı Nilüfer Belediye Futbol Kulübü zirvede bulunurken; temsilcimiz Yalova Yeşilovaspor da ikinci sırada yer aldı.

Gruptaki bir diğer ekibimiz Vetraco Altınova Belediyespor, deplasmanda kazanarak yeni sezonun ilk puanlarını topladı.

Onur ERDİK

Türkiye Futbol Federasyonu’nun düzenlediği Bölgesel Amatör Lig 3. Grup’ta ikini hafta karşılaşmaları oynandı. Temsilcilerimiz Yalova Yeşilovaspor ile Vetraco Altınova Belediyespor da Bursalı rakiplerine karşı 3 puan mücadelesi verdi. Mavi-yeşilli takımımız Yeşilova, seyircisi önünde Bursa İnegöl Doğugücü Futbol Kulübü’nü her iki devrede de bulduğu gollerle 2-0 yendi. Sarı-yeşilli temsilcimiz Altınova da Mustafakemalpaşaspor Belediye deplasmanından tek golle galip ayrılmasını bildi.

Yeşilova’dan net skor..

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele veren Yalova Yeşilovaspor, Atatürk Stadyumu’nda ikinci hafta maçları çerçevesinde Bursa İnegöl Doğugücü Futbol Kulübü’nü konuk etti. Çekişmeli geçen karşılaşmada Mehmet Seçkin’in öğrencileri, rakibini 2-0’lık net skorla devirmesini bildi. Bu sonuçla Yeşilova, 6 puan ve averajla ikinci sırada yer alıp zirve takibini sürdürdü. Doğugücü ise 1 puanda kaldı.

Altınova deplasmanda kazandı..

BAL’ın en tecrübeli takımlarından olan Vetraco Altınova Belediyespor, ikinci haftada Bursa’da Mustafakemalpaşaspor Belediye’ye misafir oldu. Kıran kırana mücadele içerisindeki zorlu 90 dakikada temsilcimiz, ikinci yarıda penaltıdan bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla sarı-yeşilliler, 3 puan ve averajla 6.sıraya yerleşti. Bursa ekibi de 3 puanda kalıp averajla 5.basamakta haftayı bitirdi.

Nilüfer liderlik koltuğunda..

Grubun şampiyonluk adaylarından Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, ikinci haftada saha ve seyircisi önünde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile kozlarını paylaştı. Bursa temsilcisi, mücadeleyi 4-0 gibi farklı skorla kazanarak 6 puan ve averajla haftayı lider geçti. Balıkesir ekibi de 1 puan ve averajla son sırada haftayı noktaladı.

Biga’ya soğuk duş..

Ziraat Türkiye Kupası’nda fırtına gibi esen ve üçüncü turda Etimesgut Belediyespor’a konuk olacak Bigaspor, bu zorlu maç öncesi çıktığı lig maratonunun ikinci haftasında yenildi. Arifiye Kalaycıspor’a konuk olan Çanakkale temsilcisi, rakibine tek golle boyun eğdi. Haftanın diğer müsabakalarında; Burhaniye Belediyespor-Görükle İpekspor karşılaşması 1-1 sona erdi. Hendespor, sahasında Bandırma Etispor’la golsüz berabere kaldı. Sakarya temsilcisi Karasuspor, Çanakkale deplasmanında Yeniçanspor ile yenişemedi ve 90 dakika golsüz noktalandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.