yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2745
EURO
34,7721
ALTIN
2.381,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C

NİKAH ŞAHİTLERİ BAŞKAN TUTUK OLDU

NİKAH ŞAHİTLERİ BAŞKAN TUTUK OLDU
03.09.2023 15:30
0
A+
A-
  • Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın oğlu Sefa Hilmi Aktaş, Bedriye Taç ile dünya evine girdi. Mutlu çifti bu özel günlerinde sevenleri yalnız bırakmazken, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ise genç çiftin nikah şahitleri arasında yer aldı.

 

Haber \ Esin KAYA

Sefa Hilmi Aktaş ve Bedriye Taç çiftinin düğünü Bursa Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Genç çiftin düğün törenine Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Genel Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Efkan Âlâ, Aydın Valisi Yakup Canbolat, eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar, Eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, İş insanı Hüseyin Özdilek, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Kocaeli Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, eski Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile birçok siyasi isim, bürokrat ve iş insanı katıldı. Genç çiftin nikâhını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıyarken birçok siyasi isim ve bürokrat şahitliğini yaptı. Genç çiftin şahitliğini yapan isimlerin arasında Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk da yer aldı. Geceye özel davetli olarak eşi Gökşen Tutuk ile katılan Başkan Mustafa Tutuk, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Geceye davetli olan belediye başkanları ile aynı masada yer alan Tutuk çifti, burada Türkiye Belediyeler Birliği ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile de bir süre sohbet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.