yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

NEGMAR TAVŞANLI SERİYE BAĞLADI

NEGMAR TAVŞANLI SERİYE BAĞLADI
26.11.2023 13:26
0
A+
A-
  • Süper Amatör Küme’nin şampiyonluk adaylarından Negmar Tavşanlı Belediyespor, ligin 4.haftasında evinde Kurtköyspor ile karşı karşıya geldi.

 

Lacivert-beyazlılar, baştan sona üstün oyun ortaya koyduğu mücadeleyi 4-0’lık farklı skorla kazanmasını bildi. Bu sonuçla üst üste üçüncü galibiyetini alan Tavşanlı, çıkışını sürdürdü.

Onur ERDİK

Yalova Süper Amatör Küme’nin 4.haftasında Negmar Tavşanlı Belediyespor ile Kurtköyspor, Tavşanlı Sahası’nda kozlarını paylaştı. Altınova ekibi Tavşanlı, rakibini 4-0’lık net sonuçla geçip ligdeki yükselişini de devam etti. Serkan Özdemir’in öğrencileri, zirvedeki Yalovaspor ile arasındaki 3 puanlık farkı da korudu.

Murat Şamil Kurt’tan müthiş frikik golü..

Gökhan Çağşırlıoğlu, Sefa Rıdvan Aydın ve Kaan Duman hakem üçlüsünün görev yaptığı müsabakaya ev sahibi Tavşanlı baskılı başladı. İlerleyen bölümlerde rakip kalede gol arayan Negmar Tavşanlı Belediyespor, 32.dakikada serbest vuruş kazandı. Murat Şamil Kurt’un kullandığı frikikte meşin yuvarlak Kurtköyspor ağlarına gitti ve ev sahibi takım 1-0 öne geçti. İlk yarı da bu skorla sona erdi.

Tavşanlı, 10 kişi kalmasına rağmen farkı arttırdı..

Mücadelenin ikinci yarısına da etkili giriş yapan Negmar Tavşanlı Belediyepor, 67.dakikada Murat Şamil Kurt’la farkı 2’ye çıkardı. Golün hemen sonrasında 68’de Altınova temsilcisinde Bilal Akbay ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Eksik kalmasına rağmen tempoyu düşürmeyen Tavşanlı, 81’de Ozan Serhat Sami’nin golüyle 3 farklı üstünlüğü yakaladı. Karşılaşmada son sözü 90’da Hakan Bulduk söyledi ve Tavşanlı, müsabakadan 4-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla 9 puana yükselen lacivert-beyazlılar, lider Yalovaspor’u 3 puan geriden takibine devam etti. Kurtköy ise 1 puanda kalıp dördüncü hafta sonunda da galibiyetle tanışamadı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.