yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

NEGMAR HALKA ARZ İÇİN SPK’YA BAŞVURDU

NEGMAR HALKA ARZ İÇİN SPK’YA BAŞVURDU
22.02.2023 15:51
0
A+
A-
  •  Negmar Grup şirketlerinden deniz taşımacılığı yapan Narlı Feribot, şirket paylarının halka arzı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuruda bulundu. Narlı Feribot Genel Müdürü Kemal Gündüz, “Narlı Feribot olarak Kayıtlı Sermaye Sistemi’ne geçiş yaptık ve halka arz için SPK’ya başvuruda bulunduk. Halka arzla beraber yatırımcılarımızdan da alacağımız güçle sürdürülebilir bir büyüme hedefliyoruz” dedi.

 

Haber / Esin KAYA

Eskihisar – Tavşanlı arasında 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren Narlı Feribot, izahname onayı için SPK’ya başvuru yaptı.

Halka arza ilişkin konuşan Narlı Feribot Genel Müdürü Kemal Gündüz, “Kurumsal kimliğimizi güçlendirmek, marka bilinirliliğimizi pekiştirmek, şeffaflık ve sürdürülebilirlik ilkelerini daha güçlü şekilde uygulamak için halka arz başvurumuzu gerçekleştirdik. Halka arzla beraber yatırımcılarımızdan da alacağımız güçle sürdürülebilir bir büyüme hedefliyoruz” dedi.

Gündüz, “Negmar Narlı Feribot olarak halka arzdan elde edeceğimiz gelir ile Türkiye’de ve yurt dışında potansiyeli yüksek yeni hatlar için fizibilite çalışmalarını sürdürmeyi ve hatların faaliyete başlaması için gerekli yatırımları gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Özellikle Batı Afrika’da Gambia’da Banjul-Barra körfez hattı üzerinde araç ve yolcu geçişleri için hızlı feribot taşımacılığında önemli bir fırsat bulunuyor. Bölgede Banjul-Barra arasında devreye alınacak hızlı feribot hattı için yapılacak yeni bir liman, iskele ve ayrıca marina tipi bir alışveriş merkezi yatırımı konusunda çalışmalarımız sürüyor. Ana grup şirketimiz Negmar vasıtasıyla başlanmış olan proje fizibilite, yatırım çalışmalarınıNarlı Feribot olarak devam ettirereksonuçlandırmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.