yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C

MY YALOVA VİZYON ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR

MY YALOVA VİZYON ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULUYOR
01.05.2023 16:08
0
A+
A-
  • MY Yalova Dergisi’nin Yılın Vizyon Ödülleri, 5 Mayıs Cuma akşamı Hilton Garden Inn Otel’de gerçekleştirilecek geceyle sahiplerini bulacak.

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

CEO Medya Ajans bünyesinde, Yalova’nın ilk ve tek akıllı şehir mobil uygulaması olarak bilinen ve aylık dergiyle yayın hayatını sürdüren MY Yalova Dergisi’nin Yılın Vizyon Ödülleri, 5 Mayıs Cuma akşamı Hilton Garden Inn Otel’de gerçekleştirilecek geceyle sahiplerini bulacak. Gecede; kent ekonomisine yön veren firmalar ile belediye başkanları da başarılı oldukları kategorilerde ödül alacaklar. Ödül törenine; Yalova protokolünün yanı sıra, iş insanları, belediye başkanları, siyasiler ve davetliler katılacak. Yalova’nın en prestijli ödülünü alacak belediyeler ‘myyalova.com’ adresinde düzenlenen anket ile belirlenirken, iş insanları da yaptıkları çalışmalar, ilimize kattıkları değer göz önünde bulundurularak oluşturulan komisyon sayesinde ödüle layık görülecekler. Ödül gecesine ilişkin açıklamalarda bulunan CEO Medya Ajans Sahibi Cem Mete Okur, “Yalova’mıza katma değer sağlayan herkes bizim için çok kıymetli. Yalova’nın ilk ve tek akıllı şehir uygulaması MY YALOVA ile başlayan yolculuğumuzda aynı isimle yayın hayatına başlayan dergimize ait bu gecede oluşturulan komisyon ile ödül alacak isimler belirleniyor. 5 Mayıs Cuma Akşamı saat 19.45’te kokteyl ile başlayıp, saat 20.30’da ödül töreni ile devam edecek Yalova’mızın en prestijli ödül gecesinde ilimizin değerleriyle buluşmaktan mutluluk duyacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.