yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Açık
24°C

MÜTHİŞ TURNUVA HIZ KESMİYOR

MÜTHİŞ TURNUVA HIZ KESMİYOR
02.03.2023 16:18
0
A+
A-

FUTBOL RESİTALİ!

  • Yalova’da düzenlenen Şirketler Kupası’nda ikinci hafta müsabakaları tamamlanırken; futbol resitalinde sporseverler yine birbirinden güzel gollere tanıklık ettiler.

A Grubu’nda son şampiyon Mariner Mühendislik, haftanın en önemli maçında AKKİM’i devirip liderlik koltuğuna yerleşti. B Grubu’nda ise Sefine Tersanesi zirvedeki yerini korudu.

 

Onur ERDİK

Yalçın Tekin Çetin, Samet İkiz ve İlker İzol’un sahibi olduğu Winner Sport’un düzenlediği Şirketler Kupası 2023’te ikinci hafta geride kaldı. Kıran kırana geçen 6 müsabakanın ardından A Grubu’nu geçen sezonun şampiyonu Mariner Mühendislik, haftayı lider tamamladı. B Grubu’nda ise Sefine Tersanesi liderliğini devam ettirdi.

12 takım yarışıyor..

90+4 Halı Saha Tesislerinin ev sahipliği yaptığı ve 12 takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği özel organizasyonda 3. hafta heyecanı ise 2-6 Mart tarihleri arasında oynanacak.

Şirketler Kupası 2023’ün ikinci haftası kapsamında A Grubunda Beşiktaş Tersanesi ile Tersan Tersanesi kozlarını paylaştı. Nefes kesen mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazandı. Şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Mariner Mühendislik ve Akkim arasındaki maçı son şampiyon 3-2 kazanarak yoluna kayıpsız devam etti. A Grubunun kapanış maçında Elektromarketim ile Ece Marin karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ilk ve ikinci yarılarda bulduğu gollerle konuk ekip 3-0 kazanarak zirveye bir adım daha yaklaştı.

B Grubu’nda Sefine zirveyi  sevdi..

Turnuvada B Grubu’nun açılış maçında Güçlü Okulları ile turnuvaya olağanüstü başlangıç yapan Sefine Tersanesi karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan mücadeleyi konuk ekip uzatma dakikalarında bulduğu golle 5-4 kazanmayı başardı. Atakent Hastanesi’ni ağırlayan B Grubu’nun şampiyonluktaki güçlü adaylarından A-B Makine sahadan 5-3 galibiyetle ayrıldı. İkinci haftanın kapanış maçında Yalova Belediyesi Personel A.Ş. ile karşılaşan Yalova Ro-Ro Port maçı 6-1 gibi farklı skorla kazanarak iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.