yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4860
EURO
34,6908
ALTIN
2.409,06
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

‘MUSTAFA METEERTEM’LE ANLAŞTIK’

‘MUSTAFA METEERTEM’LE ANLAŞTIK’
03.08.2022 13:40
0
A+
A-

 

 

Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez, yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Yeşil-kırmızılıların başkanı, 2022-2023 sezonu için eski teknik direktörleri Mustafa Meteertem ile anlaştıklarını söyledi.

Başkan Suiçmez, ‘Yalovaspor’ adının geçtiği diğer kulüplerden bu ibareyi mahkeme kararıyla kaldırtacaklarını dile getirdi.

 

Onur ERDİK

Bölgesel Amatör Ligi’ndeki temsilcilerimizden Yalovaspor’da kulüp başkanı Hakan Suiçmez, önemli açıklamalar yaptı. Kulübün teknik ekibinden futbolcusuna, transferden şampiyonluk yarışına kadar birçok konuda bilgi veren Suiçmez, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

 

‘Mustafa Meteertem ile anlaştık’..

Yalovaspor Kulübü Başkanı Hakan Suiçmez, “Mustafa Meteertem hocayla anlaştık. Kendisi şuan Ankara’da, aynı zamanda TÜFAD başkanı olduğu için seminerleri var. Mustafa Meteertem’in dışında Necdet Toker hocamız da A takımımızda görev yapacak. Kadın futbolumuzu da kurduk. Kadın ve erkek ligleri Eylül ayında başlıyor. Yalovaspor Kulübü olarak Eylül’de Ziraat Türkiye Kupası maçı oynayacağız. 34 futbolcumuz var. Bunlardan 3 tanesi Yalova kökenli. Bu arkadaşlarımızdan önümüzdeki haftaya kadar deneyip eleyeceklerimiz olacak. Yani yarısının gittiğini düşünürsek; bir sonraki haftaya yeni takviyeler gelir. Teknik direktörümüz Mustafa Meteertem ve futbol direktörümüz Necdet Toker Pro Lisanslı oldukları için A takımımız için teknik ekibimizin ayrılmaz parçası olacak. 4-5 tane altyapı hocalarımız var. A takım için zaten transferde herhangi bir sorunumuz yok. İlk etapta günde çift antrenman yapacağız. Zaten teknik direktörümüzün belirleyeceği program çerçevesinde çalışmalar gerçekleştirilecek. DowAksa ile olan sponsorluk konusunda herhangi bir sorun yok. Zaten daha önce yapılan anlaşmaya göre Ocak ayı itibariyle taahhüdünü yerine getirecek” şeklinde konuştu.

‘Diğer kulüplerde ‘Yalovaspor’ adı geçen ibareleri kaldırtacağız’..

Bir şehirde isim kullanan kulübün dışında diğer ekiplerin o kulübün adını kullanamayacağını belirten Suiçmez, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bir şehirde bir spor kulübü varsa, diğer kulüpler başka amaçlarda olsa dahi o kulübün adını sportif anlamda kullanamaz. Bununla alakalı muhataplarla görüştüm. Diğer kulüplerde ‘Yalovaspor’ adı geçen ibareleri mahkeme kararıyla kaldırtacağız. Kişisel olarak herkesi tanırız. Hepimiz birbirimizi severiz, sayarız. Ancak ben Yalovaspor Kulübü başkanı olarak, kimsenin gözünün yaşına bakmayacağım. Burada bir emek ve mücadele var. Şuan tesislerimizde doğalgaz kesik. Ben buraya 35 tane futbolcu getirmişim ve bunlardan 5-6 tanesi profesyonel isimler. Ben bu arkadaşlara ‘sizin paranızı veririm, rahat olun’ diyorum. Bu arkadaşlar doğalgazı kesilen kulübe geliyorlar. Nasıl inandırabiliriz bu insanları kalmaya. Her takım sahaya çıktığında ‘ben şampiyon olacağım’ diye çıkıyor. Biz de o boşluğu bulup hatalardan aradan sıyrılmak istiyoruz. Ona göre bir takım kurmak istiyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.