yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3243
EURO
34,7527
ALTIN
2.392,58
BIST
10.251,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Hafif Yağmurlu
16°C
Yalova
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
24°C

MURAT SALTAN VE MİLLİLERİMİZ ÇEYREK FİNALDE

MURAT SALTAN VE MİLLİLERİMİZ ÇEYREK FİNALDE
14.09.2022 16:48
0
A+
A-

 

  • Yalova Ortopedikler Spor Kulübü(YOSK)’nün başarılı çalıştırıcısı Murat Saltan, milli takım kariyerinde de başarılarına devam ediyor. U-23 Milli takımıyla Tayland’da bulunan başarılı antrenör çeyrek finale yükselme sevincini oyuncularıyla yaşadı.. 

 

 Haber / Zeynep TAŞTAN

Tayland Songkla Üniversitesi Prensi Phuket Kampüsü Spor Kompleksi’nde oynanan maçlarda Türkiye oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 yenilgi aldı. Murat Saltan ve öğrencileri A Grubundaki son maçında Brezilya ile karşı karşıya geldi. A grubundaki ilk maçında Japonya ile karşılaşan Türkiye ilk yarısını 37-34 geride tamamladığı maçtan 69-54 yenilgiyle ayrıldı. İkinci maçında İspanya ile karşılaşan Murat Saltan’ın öğrencileri bu mücadelede devreye 42-34 önde girdi. Mücahit Günaydın ve Mahmut Açıkgöz’ün üstün performansıyla Türkiye bu maçı 61-49 kazandı. A Grubunda ki üçüncü maçında Fransa ile karşılaşan Ay-Yıldızlılarımız rakibini 53-36 devirmeyi başardı. Dördüncü maçında ülkemiz Kanada ile karşılaştı. Bu maça Türkiye Baran Oğuz, Umutcan Yaşar, Mehmet Şirin Yılmaz, Umut Gürpınar ve Hasan Efetürk beşiyle başladı. Millilerimiz devreye 48-19 üstün gitti. İkinci yarıda kontrolü elinde tutan Türkiye maçtan 82-40 galibiyet ve çeyrek final biletiyle ayrıldı. Türkiye adına Hasan Efetürk 17 sayı, Mücahit Günaydın ise 15 sayıyla maçı tamamladı. Türkiye son maçını Brezilya ile oynadı. Millilerimiz Brezilya maçını 76-61 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.  Millilerimiz çeyrek final müsabakasına 14 Eylül tarihinde Tayland Songkla Üniversitesi Prensi Phuket Kampüsü Spor Kompleksi’nde çıkacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.