yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Salı Açık
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

MUHTARLARDAN BAŞKAN TUTUK’A ZİYARET

MUHTARLARDAN BAŞKAN TUTUK’A ZİYARET
19.10.2023 12:04
0
A+
A-
  • Yalova merkez mahalle ve köy muhtarları 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’u makamında ziyaret etti.

 

Haber \ Esin KAYA

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, muhtarlarla yaptığı buluşmada Yalova Belediyesi’nin mahallelerde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan heyete günün anlam ve önemine istinaden çeşitli hediyeler takdim edildi. Başkan Tutuk, Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir, mahalle ve köy muhtarları ziyaret sonunda toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

‘Başkanımıza teşekkür ediyoruz’

Tüm muhtarlar adına konuşan Yalova Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Kandemir, “Yalova Belediyesi bizlerden gelen talep ve önerileri hiçbir zaman geri çevirmiyor. Mahallemizde olan herhangi bir sorun ve öneriyi bizler kolaylıkla belediyeye iletiyoruz. Bu anlamda Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk’a ve ekibine de tüm muhtarlarım adına teşekkür ediyorum. Mahallelerimiz için birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

‘Muhtarlarımızla omuz omuza çalışıyoruz’

Vatandaşlara hizmetlerin kesintisizce ulaşmasında muhtarlarla sürekli istişare halinde çalışma yürüttüklerini söyleyen Başkan Mustafa Tutuk ise, “Zaman zaman gerek toplantılarda gerekse mahalle ziyaretleriyle muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Her zaman muhtarlarımızla birlikte çalışmaya özen gösteriyoruz. Bu vesile ile yerel yönetimlerimizin temel taşı kıymetli muhtarlarımızın ‘19 Ekim Muhtarlar Günü’nü bir kez daha kutluyorum. Tüm mahallelerimize yatırımlarımız artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.