yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Parçalı Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

MUHASEBECİLER SEÇİME GİTTİ

MUHASEBECİLER SEÇİME GİTTİ
15.05.2022 14:44
0
A+
A-

 

 

Haber / Zeynep TAŞTAN
Kongre divanın teşkili ile başladı. Verilen tek liste ile divan; Başkan Ömer Üstün, Başkan Yardımcısı Duygu Uzun Keğaz, Katip Üyeler Metin Taşpınar ve Cemil Yılmaz’dan oluştu. Görev süresini tamamlayan Yönetim Kurulu adına söz alan Bülent Keğaz, “Oda olarak kendimizi yenilemeliyiz. Ortaklıklar kuramasak bile aynı mekanları, sosyal ve dijital ortamları kullanarak birlikte çalışma, paylaşma kültürünü benimsemeliyiz. Artık haksız rekabeti konuşmak ve haksız rekabetle mücadeleye öncelik vermek yerine mesleği ileriye taşıyacak bizlerin kazançlarını ve iş çeşitliliğini arttıracak haklı rekabet yapmak ve konuşma zamanı gelmiştir. Geçtiğimiz 3 yıllık görev süresinde dönemin tüm olumsuzluklarına rağmen uyum içerisinde çalıştığımız ve birbirimize katkı sağladığımız kurumlarımıza yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Yöneticilik görevimiz bugün sizlerin takdiri ve onayı ile son bulacak. Yönetimimizin ve diğer kurullarımızın 3 yıllık faaliyet dönemini onaylamanız bizim için en büyük onur olmuştur” dedi.

4 aday yarıştı..
18 Olağan Genel Kurulu’nda başkanlığa 4 aday çıktı. Ali İlhan Gökkılıç, Aytekin Aktaş, Ali Sait Aydın ve Ali Hikmet Acar listelerini divan başkanlığına teslim ettiler. Ardından seçilen kura ile kürsüye gelen adaylar kendilerine tanınan 15 dakikalık konuşma süresi içerisinde kendilerini tanıttılar.

Oy verme işlemi gün boyu sürdü..
2 gün süren Yalova SMMM Odası’nın seçimleri Pazar günü gerçekleştirildi. Saat 09.00 itibarıyla sandıklarda oy kullanma işlemi başladı. Seçimde oy kullanma işlemi saat 17.00’ye kadar devam etti. Sandık başına giderek ilk oy kullanan isimler ise adaylar oldu. Gazetemiz baskıya girdiğinde oy kullanma işlemi devam ettiğinden dolayı, seçim sonuçları ve detaylar yarın HABERCİ’de.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.