yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2525
EURO
37,1182
ALTIN
3.010,34
BIST
8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
20°C
Yalova
20°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Parçalı Bulutlu
20°C
Cumartesi Açık
21°C

MÜDÜR BİTİRİK’TEN AKMEŞE’YE ZİYARET

MÜDÜR BİTİRİK’TEN AKMEŞE’YE ZİYARET
20.10.2024 12:50
0
A+
A-
  • Yalova İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’ye iade-i ziyarette bulundu..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Ziyaret kapsamında, iki kurum arasındaki iş birliği ve gelecekteki ortak projeler masaya yatırıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleşen buluşma, eğitim ve güvenlik konularında stratejik ortaklığın önemini pekiştiren bir ortamda yapıldı. İl Emniyet Müdürü Bitirik, eğitim alanındaki güvenlik uygulamaları ve öğrencilerin güvenliği konusundaki çalışmalar hakkında bilgi verirken, okulların huzurlu bir ortamda eğitim vermesi için Yalova Emniyeti olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getirmek için her zaman hazır olduklarını ifade etti. Ayrıca, öğrencilere yönelik suç önleme faaliyetlerinin artırılması ve farkındalık programlarının geliştirilmesi gibi konularda Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği içinde çalışmayı sürdüreceklerini belirtti. İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Emniyet Müdürü Bitirik’in nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okullarda güvenliğin sağlanması noktasında Yalova Emniyet Müdürlüğü ile gerçekleştirilen iş birliğinin önemine vurgu yaptı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.