yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2194
EURO
34,7200
ALTIN
2.408,66
BIST
10.241,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
18°C
Yalova
18°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C

MÜDÜR AKMEŞE ARMUTLU OKULLARINI GEZDİ

MÜDÜR AKMEŞE ARMUTLU OKULLARINI GEZDİ
09.10.2022 16:05
0
A+
A-

Yeni eğitim öğretim yılının ilk ayı tamamlanırken İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Armutlu’daki okul ve kurumları ziyaret etti..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, yeni eğitim öğretim yılının ilk ayını geride bırakırken eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi almak ve okulları incelemek üzere Armutlu’yu ziyaret etti. Armutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Harun Alpar Canatan tarafından karşılanan Müdür Akmeşe, programına Armutlu Kaymakamı Alparslan Kılıç ve Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat’ı ziyaret ederek başladı. Ziyareti sırasında hem Armutlu hem de eğitime ilişkin paylaşımlarda da bulunan Akmeşe, programına okul ve kurumları ziyaret ederek devam etti. Bu kapsamda Avukat Necati Toker İlkokulu, Armutlu Halk Eğitimi Merkezi ve Vilayetler Birliği Hafize Sakız Anaokulu, Dr. Enver Ören Çok Programlı Anadolu Lisesi, Armutlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, 15 Temmuz İstiklal İlkokulu, Tanşu Aksoy Ortaokulu, Fıstıklı İlk ve Ortaokulu, Kapaklı Tülay İlgen İlk ve Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Akmeşe, sınıflarda öğrencilerle bir araya gelerek onlarla sohbet etti. Ardından yönetici ve öğretmenlerden okulların eğitim öğretim faaliyetleri ve fiziki yapıları ile istek ve ihtiyaçlarına ilişkin bilgi aldı ve eğitim öğretim yılı boyunca yürütülecek çalışmaların etkin ve verimli olmasında planlama ve koordinasyonun önemine değinen Müdür Akmeşe, programını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretiyle tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.