yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4583
EURO
34,7647
ALTIN
2.412,88
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
16°C
Yalova
16°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
20°C

‘MÜCADELEMİZE YORULMADAN DEVAM EDECEĞİZ’

‘MÜCADELEMİZE YORULMADAN DEVAM EDECEĞİZ’
19.06.2023 13:44
0
A+
A-

Suiçmez Ankara’da üst düzey temaslarda bulundu..

Ülkü Ocakları İl Başkanı Mahmut Nedim Suiçmez, Ankara’ya giderek çeşitli temaslarda bulundu..

 

Haber / Zeynep TAŞTAN

Yalova Ülkü Ocakları İl Başkanı Mahmut Nedim Suiçmez, Ankara’ya seçim sonrasında ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Yönetimiyle birlikte Ülkü Ocakları Genel Merkezi’ne giden Suiçmez, ilk olarak Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek emir ve talimatlarını aldı. Yalovalıların selamlarını Genel Başkan Yıldırım’a ileten Suiçmez, Yalova’daki çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirmede bulundu. Suiçmez, Genel Başkan Yıldırım’ın ardındangeçtiğimiz haftalarda Ülkü Ocakları Genel Merkezi’ne atanan önceki dönem Yalova İl Ocak Başkanı Bora Tanaçan’ı da ziyaret etti. Suiçmez, Tanaçan’a yeni görevinde başarılar dileyerek genel merkezden ayrıldı. Başkan Suiçmez, Genel Merkez ziyareti öncesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu Lideri Alparslan Türkeş’in anıt mezarına uğradı. 14-28 Mayıs Genel Seçimleri’nin ardından Ankara’ya giden Başkan Suiçmez, il yöneticileriyle birlikte Genel Merkez’de kapsamlı görüşmeler yaptığını kaydetti.

‘Mücadelemize yorulmadan devam edeceğiz’..

Göreve geldiği günden bu yana Yalova’daki genel atmosferi bir rapor halinde Genel Başkan Yıldırım’a aktaran Suiçmez, Ankara’daki görüşmeleri doğrultusunda şu açıklamalarda bulundu: “Yalova Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’na atandığım günden bu yana yoğun bir tempoda çalıştık. Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin Yalova’da gerçekleştirdiği ilk mitingi organize etme şerefi bizlere nasip oldu, ayrıca önemli bir seçim süreci atlattık. İl Başkanlığı’na atandığım günden bu yana geçen 3 ayda gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyetler ve seçim süreciyle alakalı kapsamlı raporlarımızı Genel Başkanımıza takdim ederek uzun ve verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Genel Merkezi’miz son 3 ayda Yalova Ülkü Ocakları’nda yaşanan toparlanmadan ve yürütülen faaliyetlerden memnuniyetlerini bildirdiler. Yalova’ya Ankara’dan bakıldığında tablo çok net. Her fırsatta söylediğim gibi; karşıt görüşlü insanlar hatta ülkücülere ezelden beri düşman olanlar dahi tüm televizyon kanallarında adeta itiraf edercesine “Ülkücü Hareket diye bir gerçek var” demek zorunda kalmıştır. Unutulmamalıdır ki, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı, Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli, “Dünyaya bir kez daha gelsem, bin defa Ülkü Ocakları’na giderdim, yine Ülkücü Hareket’in bir ferdi olurdum” diyerek her platformda Ülkü Ocakları’na olan güvenini ve sevdasını vurgulayan bir liderdir. Yaşanan gelişmeler, Ülkü Ocakları’nı yok sayanların, Ülkü Ocakları’na teşekkür dahi edemeyenlerin, her türlü hakareti yöneltenlerin gaflet, dalalet ve hatta hıyanet içinde olduğunu hepimize göstermektedir. Yalova Ülkü Ocakları olarak yaz döneminde eğitim faaliyetlerimize ve sosyal aktivitelerimize hız vererek çalışmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız, Türk Gençliği’nin Yolbaşçısı Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin emrinde mücadelemize yorulmadan devam edeceğiz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.