yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
17°C
Yalova
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

MOMO SHOW KALDIĞI YERDEN!

MOMO SHOW KALDIĞI YERDEN!
10.11.2022 14:41
0
A+
A-

LAMONT JONES YUVAYA DÖNDÜ

  • Potada son olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne evinde mağlup olan Semt77 Yalovaspor, karşılaşmanın ardından gündemine aldığı eski oyuncusu 32 yaşındaki tecrübeli gard ‘Momo’ lakaplı Lamont Jones’i transfer etti.

Mersin maçında yaklaşık 24 dakika süre alan Jacobi Boykins’in etki gösteremeyip skora da katkı yapamaması üzerine bu oyuncuyla olan sözleşmenin feshedildiği, Mersin mücadelesinin hemen ardından başkan Orbay Tuna’nın, Jones’u kadroda görmek istediği öğrenildi.

 

Onur ERDİK

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Misli.com Basketbol Ligi’nde mücadele eden Semt77 Yalovaspor’da flaş gelişme yaşandı. Yeşil-kırmızılı takımımızda Mersin Büyükşehir Belediyesi yenilgisi sonrası Jacobi Boykins ile yollar ayrılırken; temsilcimizin iki sezon önce TBL’de şampiyon olmasında payı bulunan ve taraftarın da ilgi gösterdiği Lamont Jones ile anlaşma sağlandı.

56 maçta görev yaptı..

Semt77 Yalovaspor’un tekrar kadroya kattığı 32 yaşındaki gard, yeşil-kırmızılı takımla 56 maça çıktı. Yeşil-kırmızılıların da en skorer oyuncusu konumundaki Jones, 32 dakika ortalamayla parkede kalırken; 19.9 sayı, 3.4 ribaunt ve 5.0 asist ortalamalarıyla oynadı. Yüzde 51 iki sayı, yüzde 37 üç sayı ve yüzde 83 serbest atış yüzdelerine sahip Lamont Jones, 2020-2021 sezonunda Semt77 Yalovaspor formasıyla Türkiye Basketbol Ligi play-off şampiyonluğu sevinci yaşamıştı. Ayrıca yıldız oyuncu, o sezon TBL’de sayı krallığını da elde etmişti. Yeşil-kırmızılı ekibimizin Süper Lig’de mücadele verdiği 2021-2022 sezonunda da bir süre Semt77 Yalovaspor forması giyen Jones, ardından Almanya’ya transfer olmuştu.

Taraftara mesajı var..

Başarılı gard, sezonun geri kalan bölümünde Semt77 Yalovaspor’la yine taraftarın huzuruna çıkacak. Ayrıca Lamont Jones, sosyal medya aracılığı ile taraftara da mesaj yolladı. Jones, “Yalova, yakında görüşürüz. Taraftarlara mesajım: sizi çok özledim millet. O salona geri dönüp sizin önünüzde oynamaya geri dönecek olmaktan dolayı, salondaki ve şehirdeki insanların birlikteliğini yeniden hissetmek için sabırsızlanıyorum. Çok heyecanlıyım ve çok yakında görüşürüz millet” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.