yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
24°C
Yalova
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

MİNİK ÖĞRENCİLER HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNÜ KUTLADI

MİNİK ÖĞRENCİLER HAYVANLARI KORUMA GÜNÜNÜ KUTLADI
06.10.2024 14:21
0
A+
A-
  • 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Çiftlikköy Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ziyaret eden minik öğrenciler, bakım evindeki kedi ve köpeklere büyük ilgi gösterdi..

 

 

HABER MERKEZİ

Çiftlikköy Ragıp Naile Saraç Anaokulu’nun minik öğrencileri, bakımevinde bulunan sokak hayvanlarına su ve mama verirken eğlenceli anlar yaşadılar. Çiftlikköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ali Çarık ve bakımevi personeli tarafından karşılanan minikler, yanlarında getirdikleri mamaları sokak hayvanlarıyla paylaştı. Birçoğu ilk kez Çiftlikköy Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi’ne gelen miniklere bakım evi çalışanları tarafından çeşitli ikramlar da yapıldı. Günün anısına hatıra fotoğrafları çekilmeyi ihmal etmeyen anaokulu minikleri, bakımevinden güzel anılarla ayrıldı. Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde özellikle okullardan yoğun bir ilgi gördüklerini dile getiren Çiftlikköy Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ali Çarık, Sokak kedileri ve sokak köpekleri için 45 barınak kapasiteli bakım evinde 1 veteriner, 2 tekniker, 2 Haybulans ekibi ve kedi ve köpekler için bakım, tedavi ve sahiplendirme işlemlerini en güzel şekilde yapma çabası içinde hareket ettiklerini dile getirdi. Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele de, “Sokak hayvanları ilçemizin sessiz ama en sadık dostları, onların yaşam kalitesini arttırmak ve haklarını korumak hepimizin sorumluluğu. Çiftlikköy Belediyesi olarak her canlının yaşama hakkına saygı duyuyoruz. Dünya Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle bir kez daha hatırlatmak isterim; bu dünyada sadece biz değil, hayvanlar da var. Dünya Hayvanları Koruma Günü’nüz kutlu olsun” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.