yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,2854
EURO
34,8133
ALTIN
2.414,08
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Açık
18°C
Yalova
18°C
Açık
Pazartesi Açık
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C

‘MİNİBÜS GÜZERGAHLARI GÜNCELLENECEK’

‘MİNİBÜS GÜZERGAHLARI GÜNCELLENECEK’
17.03.2023 17:53
0
A+
A-
  • Yalova Belediyesi, yeni minibüs ile özel halk otobüsü hat ve güzergâhları hakkında bir toplantı düzenledi.

..”Minibüs ve özel halk otobüslerinin hat ve güzergâh güncelleme çalışmaları devam etmekte olup, deneme seferleri tamamlanınca kesinleşen hat ve güzergahlar kamuoyuna duyurulacaktır.”

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Minibüsçüler Odası, Yalova Belediyesi’nin ilgili müdürlükleri ile mahalle muhtarları Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un koordine ve organizasyonunda bir araya geldi. Yalova Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Şahin, Ahmet Sarıduman, Volkan Dadaloğlu, Bahattin Erbay, Naim Ardıç, Yalova Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Erhan Baş, muhtarlar ve ilgili birim müdürlerinin katıldığı toplantı Lova Hotel’de gerçekleştirildi.

Hat ve güzergahlarda güncelleme yapılıyor

Vatandaş taleplerinin muhtarlar aracılığıyla tek tek dinlendiği toplantı sonrası konuşan Tutuk, bu konuda tarafları bir araya getirdiklerini söyledi. Tutuk, “400 Yataklı Yeni Devlet Hastanesi’nin faaliyete geçmesi sebebiyle şehir içerisinde toplu taşıma hizmeti veren M plakalı minibüsler ve özel halk otobüslerinin hat ve güzergahlarında vatandaşlarımızın yeni hastaneye erişimlerini arttırabilmek adına güncelleme yapılması ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Bu bağlamda mahalle muhtarlarımız ile yapılan toplantıda, vatandaşlarımızın muhtarlara iletilen talepleri teker teker değerlendirilerek, Yalova Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Erhan Baş’a iletildi. Minibüs ve özel halk otobüslerinin hat ve güzergâh güncelleme çalışmaları devam etmekte olup, deneme seferleri tamamlanınca kesinleşen hat ve güzergahlar kamuoyuna duyurulacaktır” dedi.

Toplantıda Yalova Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Erhan Baş, muhtarlara yeni güzergahlarla ilgili harita üzerinden bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.