yalovahabercihabergazetegündemgüncelson dakikaenflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhpak parti
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Yalova
Az Bulutlu
20°C
Yalova
20°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
19°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

MİMAR DOĞAN, MİMARLAR ODASI BAŞKANLIĞI’NA ADAY

MİMAR DOĞAN, MİMARLAR ODASI BAŞKANLIĞI’NA ADAY
29.11.2021 13:08
0
A+
A-

 

Haber \ Büşra GÜNDÜZ

Yalova Mimarlar Odası İl Temsilciliği seçime gidiyor. Mimar Soner Doğan, 4 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Yalova Mimarlar Odası Başkanlığı seçimlerinde, başkanlık görevine aday olduğunu açıkladı.

‘Yalova’mızın geleceği için varız’..

Ekibi ile birlikte Yalova için güzel işlere imza atacaklarını söyleyen Mimar Doğan, “Mimarlar Odası Temsilciliğimiz 17 seçimdir, böyle bir enerjiyle seçime hazırlanmadı. Bu yıl ben giriyorsam ekibim ile birlikte bir şeyler farklı olmalı dedim. Ekibimin tamamı gönüllülerden kuruldu. Hizmet etmek, vakit ayırmak isteyenlerden kuruldu, çünkü bu çok önemli. Oda temsilcisi olmak fedakârlık isteyecek bir durum. Ailenizden, özel hayatınızdan feragat edeceksiniz, bu iş büyük fedakârlıklar ister. Bu sebeple ekibimin enerjisi ve katılım potansiyeli beni çok mutlu ediyor. Hepsine daha şimdiden çok teşekkür ediyorum. Ekibimiz odamızın eksiklerine ilaç olmayı amaçlıyorlar. Hepsinin daha seçimi kazanmadan görev paylaşımları yapıldı. Biz mimar meslektaşlarımıza inanıyoruz, kendilerine hizmet edecek kadronun bu şekilde oluşmasını isteyeceklerdir. Biz, Ekip Gelecek olarak tüm üyelerimizi orada bekliyor olacağız. Yalova’mız için, geleceğimiz için bu çok değerli. Teşekkürlerimi sunuyor, aday olan diğer değerli meslektaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi.

Seçim Cumartesi günü..

Yalova Mimarlar Odası Temsilciliği’nin seçimleri, 4 Aralık Cumartesi günü Mimarlar Odası İl Temsilciliği’nde, 10.00- 17.00 saatleri arasında yapılacak.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.